Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Produsele ecologice romanesti, acum si kosher
O delegatie a companiei israeliene OK KOSHER Certification a fost prezenta la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) luni, pentru a discuta posibilitatea certificarii produselor agroalimentare sub sigla "kosher" in Romania.
Delegatia a fost condusa de seful Departamentului pentru Relatii cu Clientii, Rabinul Eli Lando, si a fost primita de Secretarul de Stat, Octavian Liviu Bumbu. La discutii a participat si Marian Cioceanu, presedinte al Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica "BIO-ROMANIA".
Principalul subiect abordat in cadrul intalnirii a fost promovarea certificarii "Kosher" pentru produsele agroalimentare romanesti. Aceasta certificare este necesara pentru intrarea acestora pe piata internationala, in special pe cea din SUA, Israel, Canada, Franta.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
Obtinerea acestei certificari este deosebit de importanta tinand cont de faptul ca astfel de produse se vand mult mai bine fata de cele fara certificat, acest simbol fiind deosebit de apreciat de comunitatile din intreaga lume.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiUltima ora
- » Fonduri europene: Sprijin pentru exploatatiile pomicole
- » APIA: O noua subventie pentru cultura de porumb
- » UCPR: Producatorii autohtoni de carne de pui lucreaza la nivelul standardelor UE
- » Campania 2023: Fermierii trebuie sa acopere terenul dupa recoltare
- » Localul de cultura pentru ciupercile champignon. Care este tipul potrivit de spatiu de cultura
Idei de afaceri in agricultura