Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiect: Mai multi bani pentru agricultura ecologica

proiect-mai-multi-bani-pentru-agricultura-ecologica

Suma totala alocata pentru acordarea sprijinului specific sectorului de agricultura ecologica va creste cu un milion de euro in 2012, la 4,098 milioane euro, comparativ cu anul trecut.


Potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern, din suma totala pentru productia vegetala se vor aloca 3,139 milioane euro, iar pentru productia zootehnica, unde este inclusa si cresterea albinelor sunt repartizati 959.000 euro. Potrivit proiectului de HG, in cazul in care solicitarile depasesc plafonul alocat pentru fiecare sector, plata anuala suplimentara maxima pe expolatatie se diminueaza procentual cu aceeasi valoare pentru toate categoriile de dimensiune a exploatatiei ale sectorului respectiv, mai prevede proiectul. De asemenea, in situatia in care beneficiarii nu utilizeaza in totalitate plafonul alocat unui sector pentru care se acorda ajutor specific, respectiv productie vegetala sau productie animaliera, diferenta se va redistribui catre celalalt sector.

Producatorii din sectorul de agricultura ecologica vor putea depune cererile pentru sprijinul specific pentru 2012 in perioada 1 septembrie - 15 octombrie. Pentru beneficiarii care sunt in situatia de a incheia un alt contract cu un organism de inspectie si certificare, datorita retragerii aprobarii organismului cu care au avut incheiat contract, perioada de depunere a cererilor se prelungeste pana la 15 decembrie, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern privind modificarea si completarea HG 759 /2010 privind acordarea de ajutoare specifice pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Totodata, proiectul mai prevede ca data de incepere a controlului pe teren este 1 noiembrie 2012, o alta modificare importanta fiind eliminarea conditiei obligatorii de a nu avea datorii restante la bugetul local sau de stat la data depunerii cererii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016