Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutia asiatica - o realitate a momentului

solutia-asiatica-o-realitate-a-momentului

Solutia angajarii de forta de munca din Asia se dovedeste pe zi ce trece atat o solutie de avarie dar si o solutie de oportunitate.


Angajarea de personal asiatic poate fi vazuta ca o solutie de avarie ca raspuns la actuala situatie de pe piata fortei de munca, respectiv la deficitul de forta de munca inregistrat de marea majoritate a antreprenorilor romani sau o lipsa cronica de stabilitate din partea angajatilor. In acelasi timp, multe dintre afacerile care au avut curajul sa angajeze lucratori asiatici au confirmat o realitate deja verificata de alte tari care au primit astfel de forta de munca inaintea Romaniei, anume aceea ca randamentul muncii se imbunatateste nesperat.
 

„Cand am inceput acest proiect, ne-am asteptat ca domeniile predilecte din partea carora sa inregistram cereri sa fie cel al constructiilor si HORECA. Spre surpinderea noastra, piata a reactionat exact pe acele nise unde nevoia de stabilitate si eficienta a muncii se dovedeste mai acuta.
 

Unele din aceste nise sunt din domeniul agriculturii si anume culturile agricole efectuate in sere sau zootehnia. Aceste domenii sunt cunoscute bine de catre culturile asiatice si, in consecinta, bazinul de recrutare a unui personal calificat si cu experienta in domeniu este foarte vast” - Biter Bogdan promotorul proiectului EMA in Romania.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Succesul unei astfel de solutii depinde covarsitor de etapa premergatoare, anume aceea a selectarii candidatilor. In acest punct este important sa subliniem ca vorbim de oameni, iar latura umana si compatibilitatile intre indivizi sunt esentiale in construirea oricaror relatii, cu atat mai mult a unei relatii de munca.
 

In consecinta, orice agent profesionist va da posibilitatea angajatorului sa exploreze cat mai multe optiuni, sa fie alaturi de acesta in procesul de selectare, sa construiasca alaturi de angajator o solutie de resurse umane croita pe nevoile angajatorului dar si adaptata relatiilor umane interculturale.
 

***
 

Proiectul EMA a devenit un proiect ambitios pe aceasta nisa de piata. Inainte de a intra pe piata romaneasca, ne-am asigurat de parteneriatul unora dintre cele mai mari companii de resurse umane din orient. Azi ne mandrim sa avem ca principali parteneri companii din Emiratele Arabe Unite, Nepal, India, Bangladesh, Sri-Lanka sau Indonezia, companii cu birouri sau parteneri in toata Asia si tarile din Vestul Africii.
 

Din experienta partenerilor nostri, muncitorii nepalezi sunt recomandarea nr. 1 in ceea ce priveste agricultura si culturile agricole din sere.
 

Partenerii nostri detin un portofoliu de peste 2 milioane de oameni iar experienta acumulata in ultimii 40 de ani ai acestora in managementul resurselor umane venite temporar din alte tari este inestimabila pentru cei mai multi antreprenori romani.
 

Beneficiind de experienta si know-how-ul acestor parteneri, proiectul noastru a evoluat de la o idee buna dar riscanta, la o propunere coerenta, integrata si fezabila.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016