Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
CNSCBT: Masuri generale necesare pentru populatie privind gripa aviara
Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) prezinta o serie de masuri generale necesare pentru populatie privind protejarea impotriva gripei aviare.
- Spalati-va cat mai des pe maini cu apa si sapun, mai ales dupa contactul cu pasari (in lipsa apei si a sapunului se sterg mainile cu alcool sanitar);
- Nu manipulati pasari moarte;
- Supravegheati copiii, nu-i lasati sa se joace cu pasari moarte sau bolnave;
- Cumparati carne de pasare, oua si produse din carne de pasare numai din magazine autorizate;
- Anuntati medicul veterinar de orice caz de imbolnavire sau moarte la pasari;
- Acordati tot sprijinul personalului sanitar si autoritatilor veterinare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
- Separati carnea cruda de cea prelucrata termic sau de alimentele care sunt gata preparate;
- Nu folositi acelasi cutit sau instrument de taiat pentru a pregati carnea cruda si alimentele care sunt gata preparate;
- Spalati–va pe maini inainte, intre si dupa operatiile de manipulare a alimentelor crude si a celor prelucrate termic;
- Nu puneti carnea prelucrata termic pe aceeasi farfurie sau suprafata pe care a fost asezata inainte de a fi prelucrata termic;
- Carnea de pasare, inclusiv ouale, trebuie prelucrate termic timp indelungat la temperatura corespunzatoare, deoarece virusurile gripale sunt distruse prin prelucrare termica la mai mult de 70°C;
- Inainte de a manipula si prelucra termic ouale, spalati-le cu apa si sapun, iar dupã aceea spalati-va pe maini tot cu apa si sapun;
- Nu folositi oua fierte moi sau crude in alimente care nu vor fi prelucrate termic;
- Dupa manipularea pasarilor sau oualelor crude, spalati-va pe maini si spalati toate suprafetele si instrumentele folosite, atent, cu apa si sapun.
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.25 din 2 voturiUltima ora
- » Detectorul de mamita: tehnologia care salveaza sanatatea animalelor si creste productivitatea fermelor
- » Pesta micilor rumegatoare continua in Romania
- » Productia de miere scade din cauza temperaturilor ridicate
- » Crescatorii de animale iau masuri
- » ANSVSA: Romania nu se mai afla pe primul loc la focarele de PPA
Idei de afaceri in agricultura