Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Patologia pestilor de crescatorie
Boala inseamna orice disfunctie fiziologica a animalului acvatic de cultura. Aparitia unei boli in cultura duce la cresteri ale costurilor de productie, la pierderi de efective si, de regula, este foarte dificil de oprit. De aceea, cel mai bun tratament in acvacultura este prevenirea aparitiei bolilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
In tabel sunt prezentati factorii de stres ce pot afecta cresterea pestilor. Desigur, se pot spune foarte multe despre bolile pestilor, despre modul de tratare a acestora, dar acestea sunt foarte multe, fiind imposibil de a le acoperi in acest material.
Ca urmare, ne referim la cele mai comune boli ce apar in cazul cresterii in sisteme cu apa recirculata. Cel mai frecvent intalnit in ferme de crestere a somnilor este parazitul Ichtyophtirius multifillis, care ajunge in sistem numai daca acvacultorul a intrat in contact cu un peste salbatic sau daca au ajuns accidental picaturi de apa din mediul natural, populat cu pesti salbatici.
Principala cauza a acestei boli este igiena precara. Daca sistemul este tinut curat, filtrele mecanice functioneaza normal si mai ales dezinfectia cu UV este optima, aceste bacterii nu vor gasi conditii de dezvoltare in bazinele dumneavoastra.
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » Detectorul de mamita: tehnologia care salveaza sanatatea animalelor si creste productivitatea fermelor
- » Pesta micilor rumegatoare continua in Romania
- » Productia de miere scade din cauza temperaturilor ridicate
- » Crescatorii de animale iau masuri
- » ANSVSA: Romania nu se mai afla pe primul loc la focarele de PPA
Idei de afaceri in agricultura