Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

15 state membre trebuie sa returneze banii cheltuiti din PAC

15-state-membre-trebuie-sa-returneze-banii-cheltuiti-din-pac

Comisia Europeana va incepe revendicarea unor fonduri, in valoare de 180 de milioane de euro, de la statele membre care au cheltuit in mod necuvenit fondurile Politicii Agricole Comune.


Din cele 180 de milioane de euro, o parte au fost recuperate deja, Comisia mai avand de primit doar 169 de milioane de euro.
 
Banii trebuie restituiti UE de catre statele membre, in baza unor actiuni in neconformitate cu reglementarile UE sau a unor proceduri de control inadecvate privind cheltuielile agricole. Comisia are obligatia de a verifica daca statele membre au utilizat corect fondurile. De asemenea, statele membre sunt responsabile de acordarea platilor si de controlarea cheltuielilor din cadrul PAC.
 
In urma deciziei luate de CE, un numar de 15 state sunt nevoite sa restituie banii. Romania nu intra printre ele. Statele care datoreaza bani UE sunt urmatoarele: Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Grecia, Spania, Franta, Italia, Letonia, Luxemburg, Ungaria, Polonia, Slovenia, Finlanda si Regatul Unit.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori


Lucrarea & 39;Criptomonede Ghid practic pentru incepatori& 39; nu lasa nicio intrebare fara raspuns Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii fara nicio exagerare expert in bitcoin si in alte monede virtuale Este primul pas spre o investitie inspirata Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea & 39;Criptomonede...

Oferta Speciala
valabila 48h
Revendicarea se va face astfel:
Marea Britanie datoreaza UE 40,4 milioane de euro pentru deficientele legate de Sistemul de Identificare a Terenurilor – Sistemul Informational Geografic (LPIS – GIS), pentru controalele la fata locului, a platilor si a sanctiunilor aplicate in Scotia.
Polonia trebuie sa restituie 39,2 milioane de euro pentru deficientele legate de LPIS – GIS, controalele administrative incrucisate, plati, aplicarea de sanctiuni, recuperari retro-active si intarzierea controalelor la fata locului.
Marea Britanie trebuie sa returneze 18,6 milioane de euro pentru deficiente in atribuirea de drepturi.
Danemarca datoreaza 11,5 milioane de euro pentru deficiente ale sistemului LPIS si in controalele la fata locului.






sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".

TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton