Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi intalniri la MADR pentru a se stabili modul de impartire al ajutoarelor de la Comisia Europeana

noi-intalniri-la-madr-pentru-a-se-stabili-modul-de-impartire-al-ajutoarelor-de-la-comisia-europeana

Ministrul Daniel Constantin spune ca cei 11,1 milioane de euro ar putea ajunge la fermieri pana la finele lunii februarie.


Saptamana viitoare va avea loc la MADR o noua intalnire intre ministrul Daniel Constantin si reprezentantii crescatorilor de bovine si suine, tema discutiilor fiind si de aceasta data modul in care se vor imparti cei 11,1 milioane de euro acordati de Comisia European ca ajutor pentru fermierii afectati de seceta de criza laptelui si de embargoul rusesc
 
Anuntul a fost facut zilele acestea de ministrul Agriculturii, care a declarat ca „saptamana viitoare ne vom intalni cu fermierii pentru a discuta cu privire la modalitatea in care se vor imparti cele 11,1 milioane de euro, sprijinul acordat de Comsiai Europeana pentru a compensa pierderile de venit pe sectoare. Ne-am tot intalnit in ultima perioada de timp ii am discutat, inca nu avem un regulament european aprobat in acest sens,  exista doar un draft de regulament. In draft ni se spune ca trebuie sa transmitem criteriile dupa  care vom imparti banii pana la sfariitul lunii noiembrie, noi o sa o facem mai repede de atat”.
 
Acesta am ai precizat cu aceeasi ocazie ca fermierii care se ocupa cu cresterea bovinelor si a porcilor ar putea primi cel mai devreme sumele ce li se cuvin, si ca banii vor fi impartiti mai devreme de 29 februarie 2016, data limita impusa de Comisia Europeana pentru distribuirea ajutoarelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Comisia Europeana nu a trimis directive clare privind impartirea banilor ci aiteapta propuneri de la statele membre pentru a scoate mai departe regulamentul de aplicare. Statelor membre li se permite astfel sa decida in nume propriu care sunt schemele dupa care va aplicat ajutorul, isar acest lucru incearca sa il faca si autoritatile din Romania.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016