Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri pe care le poti dezvolta rapid in 2019

5-idei-de-afaceri-pe-care-le-poti-dezvolta-rapid-in-2019

Visezi sa renunti la slujba ta curenta, care presupune un program prelungit de lucru, care nu iti permite să faci prea multe lucruri in timpul liber ramas la dispozitie? Atunci cu siguranta te afli in cautarea unei idei de afaceri care sa te reprezinte.


Iti faci griji cu privire la fondurile necesare sustinerii afacerii tale la inceput de drum? Nu este cazul, intrucat acum ai la dispozitie cele mai avantajoase credite pentru firme mici oferite de Mikro Kapital

Citeste in continuare pentru a descoperi 5 idei de afaceri pe care le poti dezvolta rapid in 2019.

Meserias de ocazie
 

Intotdeauna rezolvi rapid reparatiile necesare in jurul casei? Primesti frecvent apeluri de la prieteni, atunci cand acestia isi doresc sa finalizeze anumite proiecte DIY? Atunci poti deveni meserias de ocazie, pentru a castiga bani suplimentari, cu scopul de a acoperi anumite cheltuieli necesare. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ai nevoie doar de un set complet de scule de lucru, de un site web in care sa prezinti serviciile oferite si de chef de munca. Alege proiecte mici, care valorizeaza cu adevarat munca ta si nu uita de importanta recomandarilor pe care clientii tai le pot face altor potentiali cumparatori.
 

Specialist in realizarea mobilierului din lemn

Ai o pasiune pentru crearea mobilierului din lemn masiv pentru casa? Atunci trebuie sa stii ca exista o cerere sporita in acest an, pe acest domeniu. Numerosi proprietari de case sunt interesati de serviciile unor meseriasi ce lucreaza foarte bine cu lemnul masiv, pentru a crea mobilier la comanda, la preturi rezonabile. 


Ai nevoie doar de cunostintele tale in domeniu si de un website cu datele tale de contact, care sa permita crearea unor oferte personalizate pentru clienti, in functie de cerintele acestora. Seriozitatea este esentiala in acest domeniu. 

Croitor 

Toata lumea a avut nevoie, cel putin o data in viata, sa gaseasca un specialist care sa ii coase nasturii la o haina, sa ii schimbe un fermoar sau sa scurteze dimensiunile unei haine. Aceasta meserie va fi mereu una de interes, intrucat nevoia consumatorilor nu va disparea niciodata. 


Din acest motiv, daca esti pasionat de croitorie, iti poti deschide propria afacere, de mici dimensiuni la inceput, reprezentata de un mic atelier de croitorie si modificari. Recomandarile primilor clienti reprezinta baza dezvoltarii afacerii tale in viitor.

Designer sau programator independent

In 2019, ideea de a lucra ca designer sau ca programator independent, din confortul propriului camin este una agreata tot mai mult de specialistii din domeniul IT care nu vor sa fie angajati. Avantajul stabilirii propriului lor program de lucru reprezinta principalul motiv pentru care acestia prefera aceasta varianta. 


Daca lucrezi deja de ceva timp ca freelancer, poti face trecerea catre deschiderea unei afaceri serioase in acest domeniu, intrucat ai deja experienta de lucru necesara. 

Antrenor personal

Esti o persoana pasionata de fitness? Mergi la sala de mult timp si exercitiile eficiente de crestere a masei musculare iti sunt cunoscute? Atunci poti face o afacere din timpul si abilitatile tale. 


Poti deveni antrenor personal pentru prieteni, cunoscuti sau clienti straini, pe care ii poti obtine din recomandari. Disciplina si seriozitatea sunt factorii care asigura succesul unei astfel de afaceri. 


Acestea sunt doar cinci idei atractive de afaceri profitabile in 2019. In functie de domeniul de activitate in care lucrezi, de ablitatile pe care le ai si cu ajutorul creditelor pentru afaceri mici de la Mikro Kapital, in 2019 poti deveni antreprenor.

 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016