Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile intreprinse de Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene in cursul lunii ianuarie 2019 in domeniul agriculturii

actiunile-intreprinse-de-presedintia-romana-la-consiliul-uniunii-europene-in-cursul-lunii-ianuarie-2019-in-domeniul-agriculturii

In intervalul 22-23 ianuarie 2019, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a prezentat prioritatile si programul pentru urmatoarele sase luni in comisiile de specialitate ale Parlamentului European (PE).


In primele trei saptamani ale presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene, in ceea ce priveste domeniul agriculturii si pescuitului, rezultatele constand in  incheierea cu succes a doua teme de interes: trialogurile politice din 22 ianuarie a.c. pentru propunerile de transpunere a recomandarilor privind pestele spada precum si masurile din Comisia generala pentru pescuit in Marea Mediterana (GFCM).
 
De asemenea, in perioada urmatoare, sub presedintia romana se vor incheia procedurile, urmand a se publica in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene:
-Regulamentul de modificare a Reg. (UE) nr. 1305/2013 si (UE) nr. 1307/2013 in ce priveste anumite norme privind platile directe si sprijinul pentru dezvoltare rurala pentru anii 2019 si 2020;
-Directiva privind combaterea practicilor comerciale neloiale;
-Regulamentul pentru definirea, prezentarea si etichetarea bauturilor spirtoase, utilizarea denumirilor bauturilor spirtoase in prezentarea si pe eticheta altor produse alimentare si protectia indicatiilor geografice ale bauturilor spirtoase.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In intervalul 22-23 ianuarie 2019, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a prezentat prioritatile si programul pentru urmatoarele sase luni in comisiile de specialitate ale Parlamentului European (PE). A explicat contextul special in care se va desfasura presedintia, respectiv constrangerile impuse de incheierea mandatului Parlamentului European.
 
Petre Daea a precizat ca Politica comuna in domeniul pescuitului este deosebit de importanta, atat prin dimensiunea sa interna, care contribuie la gestionarea durabila a stocurilor halieutice si la promovarea bunastarii si identitatii culturale a comunitatilor noastre locale, cat si prin dimensiunea sa externa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016