Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alba neagra cu TVA-ul in panificatie, intre Guvern si FMI

alba-neagra-cu-tva-ul-in-panificatie-intre-guvern-si-fmi

Luni, primul-ministru a anuntat ca de la 1 iullie va intra in vigoare un "proiect pilot de reducere a TVA-ului in panificatie" de la 24% la 9%. El a recunoscut, insa, ca "o sa incercam" si intentia trebuie readusa in discutiile cu FMI. Marti, seful delegatiei FMI a subliniat ca "nu i se pare o idee buna".


"Avem o discutie, din nou, la sfarsit de mai-inceput de iunie, si o sa incercam atunci, de la 1 iulie, odata cu rectificarea bugetara, sa facem acel proiect pilot pentru un singur produs, pentru a vedea daca opinia noastra, si anume ca un TVA redus duce in realitate la incasari mai mari si la combaterea evaziunii fiscale, e reala (...) Cei de la FMI au spus foarte clar: cat se pierde contabil daca doar la paine reduceti TVA? Cred ca este undeva spre 200 de milioane, nu? 200 de milioane de lei. ii puneti din alta parte cei 200 de milioane de lei la rectificare - asta inseamna ca nu aveti incasari mai mici - , si vedem daca in sase luni chiar este adevarat ce spuneti voi", a explicat Victor Ponta.

Marti, reprezentantul delegatiei Fondului Monetar International (FMI) in tara noastra a reafirmat faptul ca nu considera oportuna scaderea TVA la produsele de panificatie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Nu este o idee buna sa se fragmenteze sistemul fiscal, sa aveti scutiri, cote mai mici si complicatii de genul acesta. Experienta din alte tari ne arata ca daca reduci cota de TVA la restaurante, hoteluri, la anumite produse acesti bani vor ajunge in alta parte", a declarat, marti, seful misiunii FMI, Erik de Vrijer.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016