APIA: Cererile pentru Campania 2020 au trecut de numarul de 255.000
Publicat la data de 17 Apr. 2020 in:
Diverse Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) arata ca cererile depuse de fermieri pentru Campania 2020 au trecut de numarul de 255.000.
Potrivit sursei citate, primirea cererilor s-a efectuat din data de 6 aprilie 2020, in mediul online, pentru a respecta prevederile privind distantarea sociala si a preveni raspandirea pe teritoriul Romaniei a coronavirusului. Astfel, 117.348 de solicitari au fost depuse online, in perioada 6 aprilie - 15 aprilie, pentru o suprafata de 845.934,85 de hectare.
Per total, pana la ora actuala, au fost depuse 255.655 de cereri, pentru o suprafata de 1.384.367,79 hectare.
"Completarea Cererii unice de plata se realizeaza pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesand link-ul aplicatiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amanuntita a utilizarii aplicatiei se gaseste in ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistenta. Documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata sau la modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificatul de inregistrare la ONRC/certificatul de inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice catre Centrele judetene/locale APIA de care apartin fermierii", mentioneaza APIA.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" iti...
Oferta Speciala
valabila 48h
Campania de depunere a Cererilor Unice de Plata se va incheia pe data de 15 iunie 2020, in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 89 din 3 aprilie 2020 privind depunerea online a cererilor unice de plata aferente anului in curs.
Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
Planificarea afacerii cu lavanda
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de calitatea semintelor. Diferenta in ceea ce priveste investitia intr-o cultura de lavanda o face si detinerea unui teren agricol.... citeste mai mult>>
De ce sa mizezi anul viitor pe o afacere cu aronia
In contextul interesului crescut pentru produsele naturale, cultivarea aroniei in sistem ecologic poate genera profituri substantiale fermierilor care ingrijesc plantatia corespunzator. Produsele pe baza de aronia si fructele comercializate pe piata din Romania au preturi destul de ridicate si sunt ... citeste mai mult>>
Ferma de capre. Venituri estimate
Daca va ganditi sa infiintati o ferma de capre, trebuie mai intai sa faceti cateva analize. In primul rand, trebuie sa identificati care este piata dumneavoastra de desfacere si ce produse intentionati sa comercializati.... citeste mai mult>>