Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce criterii trebuie sa ai in vedere cand alegi cele mai bune drujbe?

ce-criterii-trebuie-sa-ai-in-vedere-cand-alegi-cele-mai-bune-drujbe

Orice gospodar isi doreste sa poata avea grija de curtea si gradina sa intr-o maniera cat mai usoara. De asemenea, sarcini precum pregatirea lemnelor pentru iarna sau pentru gratar reprezinta potentiale provocari, in lipsa unor instrumente care sa usureze munca. In plus, exista si meseriasi care se ocupa cu astfel de activitati in mod profesional.


Pentru ca misiunea tuturor sa fie una mai simpla, iar rezultatele unele de calitate superioara, este important sa se utilizeze echipamente moderne. Printre cele mai folosite instrumente se numara modelele de drujbe existente pe piata. Fiind vorba despre un numar mare de modele, este important sa cunosti criteriile in functie de care sa alegi unul.
 
Cum alegi cele mai bune drujbe? Cateva criterii esentiale
 
Taierea lemnului si pregatirea lui pentru foc, dar si toaletarea elementelor de vegetatie dintr-o gradina, curte sau livada sunt procese care implica efort si care necesita precizie si pricepere, pentru a fi duse cu brio la bun sfarsit. Tocmai pentru ca rezultatele sa fie unele mai bune, exista echipamente specializate care pot inlocui metodele rudimentare de lucru. Cele mai populare sunt modelele de drujbe. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Alese in mod inspirat, acestea pot sa ajute la imbunatatirea calitatii rezultatelor finale, insa au si capacitatea de a usura foarte mult munca prin diminuarea efortului depus. Totodata, ele vor contribui la accelerarea proceselor, ajutand atat meseriasii, cat si gospodarii sa castige timp pretios. Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, trebuie sa alegi cu inspiratie o unealta, in functie de urmatoarele criterii:
 
1. Motorizarea si nivelul de experienta - pentru utilizatorii neexperimentati, un model electric este cea mai buna solutie. Acesta ofera suficient de multa putere si precizie pentru toaletarea copacilor din gradina unei case sau pentru alte proiecte de bricolaj din gospodarie. De asemenea, modelele electrice sunt mai ecologice si implica si un cost mai mic de intretinere, desi au raza limitata de actiune, in cazul in care nu sunt dotate si cu acumulatori. 
 
Profesionistii, in schimb, se vor bucura mai mult de randamentul sporit oferit de modelele pe benzina, mult mai puternice si mobile. Dezavantajul acestor variante consta in faptul ca produc mai multe noxe si fibratii, fiind si mai zgomotoase;
 
2. Puterea - si intre putere si nivelul de experienta pe care il ai in utilizarea acestor echipamente exista o corelatie. In situatia in care esti neexperimentat, este suficient sa alegi o unealta cu o putere de pana in 2000 W si maximum 45 CC (capacitate cilindrica). Utilizatorii experimentati, care vor folosi echipamentul cu o frecventa mai ridicata, pot opta si pentru modele mai puternice;
 
3. Manevrabilitate - pe langa motor, conteaza foarte mult si celelalte elemente care caracterizeaza functionalitatea unei drujbe. Este vorba despre accesorii, forma, greutate si elemente de siguranta. Este important ca modelul pe care il alegi sa fie unul pe care sa il poti manevra cu usurinta, mai ales daca stii ca timpul dedicat folosirii acestui aparat este unul indelungat. 
 
Intra pe GeneralMotor.ro si descopera cele mai bune modele de drujbe, disponibile la preturi excelente. Tot acolo poti sa gasesti si accesoriile si consumabilele de care ai nevoie pentru intretinerea echipamentului pe care il alegi. Investeste in solutii de calitate si fa-ti treaba fara complicatii!

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016