Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cluj: Producatorul de lactate Napolact a deschis un magazin unic in tara

cluj-producatorul-de-lactate-napolact-a-deschis-un-magazin-unic-in-tara

Unitatea inaugurata ieri combina magazinul de prezentare si vanzare cu o zona de cafenea, unde clientii pot servi meniuri bazate pe produsele Napolact.


La jumatatea acestei saptamani unul dintre cei mai cunoscuti producatori din industria lactatelor, Napolact, a deschis un Cluj un magazin bazat pe un concept unic in tara, unitate in care clientii pot achizitiona produsele expuse la vanzare insa, in egal masura por servi un mic dejun sau o gustare bazate pe aceeasi gama de produse, oferite sub forma unor meniuri.
 
Este vorba, de fapt, de o relansare a magazinului Napolact, cunoscut de majoritatea clujenilor datorita traditiei sale indelungate, magazin care a fost supus unor ample lucrari de modernizare si reamenajare, in care producatorul clujean de lactate a investit 100.000 de euro.
 
Magazinul a fost redeschis miercuri sub o noua forma si un nou concept, devenint astfel singura unitate din tara de acest gen. Noutatea si unicitatea magazinului constau in faptul ca produsele obisnuite - lapte, iaurturi si branzeturi - pe care le pot achizitiona „pentru acasa”, vor putea fi consumate de clienti si direct in cadrul unitatii , intr-un spatiu special amenajat sub forma unei cafenele. Spatiul respectiv, sustin reprezentantii Napolact, este ideal pentru cei care doresc sa ia micul dejun in drum spre servici sau vor sa faca un popas pentru o gustare in timpul zilei, clientii avand la dispozitie si internet gratuit.
 
Directorul de marketing al Napolact,  Razvan Orbulescu, a declarat ieri, la deschiderea magazinului, ca „pentru noi, acest magazin unic in Romania va fi locul in care vom intra in interactiune directa cu consumatorii noştri. Oamenii de aici, din mijlocul Ardealului, sunt printre cei mai exigenti consumatori”. Acesta a mai precizat si ca produsele din meniu vor fi disponibile clientilor mai grabiti si in varianta „on the go” , „la pachet”, cum se spune de obicei, in ambalaje speciale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
 Napolact este un brand care  are o traditie de 60 de ani in lactate si aparţine companiei olandeze Friesland Campina, care colecteaza lapte de la o retea extinsa de fermieri din Ardeal.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016