Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Congresul Farm Food Forum va avea loc in perioada 8-9 mai

congresul-farm-food-forum-va-avea-loc-in-perioada-8-9-mai

Tema centrala va fi „Politica Agricola Comuna 2021-2027”, avand in vedere ca pe parcursul deţinerii preşedinţiei U.E. de catre Romania, PAC va fi cel mai important dosar pe care ţara noastra il va gestiona din punct de vedere al sectorului agricol.


In perioada 8 - 9 mai 2018, Federaţia Naţionala Pro Agro organizeaza Farm Food Forum, una dintre cele mai importante reuniuni din domeniul agroalimentar. Evenimentul ce va avea loc in complexul Ana Hotels din Poiana Braşov va reuni 450 dintre cei mai influenţi fermieri şi procesatori din industria alimentara.
 
Tema centrala a congresului va fi „Politica Agricola Comuna (PAC) 2021-2027”, avand in vedere ca pe parcursul deţinerii presedintiei U.E. de catre Romania, PAC va fi cel mai important dosar pe care tara noastra il va gestiona din punct de vedere al sectorului agricol.
 
Romania face parte din cele 6 mari state din U.E. in ceea ce priveste suprafata agricola - 13,9 milioane hectare. Sectorul agroalimentar din Romania are nevoie de promovarea unor politici agricole in care sa fie stimulat potentialul agroalimentar din Romania, astfel incat balanta comerciala sa devina pozitiva.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ţinand cont de aceste aspecte, viitorul Politicii Agricole Comune este esential pentru ca fermierii din Romania sa beneficieze in continuare de o finantare consistenta pentru a deveni competitivi.
 
In prima zi (8 mai) se vor desfasura 3 ateliere, incepand cu ora 13.00, destinate zootehniei si industriei alimentare, agriculturii vegetale si acvaculturii. Atelierele sunt destinate profesionistilor din domeniile mentionate interesati sa intre in dialog cu autoritatile competente.
 
In cadrul lor vor fi discutate teme propuse de asociaţiile de resort din federaria PRO AGRO şi se vor cauta soluţii la problemele cu care se confrunta sectoarele respective. De asemenea, atelierele sunt si locurile in care partenerii evenimentului isi vor putea prezenta servicii si produsele destinate fermierilor si procesatorilor.
 
A doua zi (9 mai), incepand cu ora 10:00, Ziua Europei va fi marcata de prezenta in cadrul sedintei comune a Federaţiei Naţionale PRO AGRO a invitatilor de marca precum Cosmin Marinescu - consilier prezidential, Petre Daea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Joseph Daul - presedintele Partidului Popular European, Pekka Pesonen - secretar general Copa-Cogeca, Jose Manuel Cebollada Sebastian - vicepresedinte ASAJA, Alexandru Stanescu - presedintele Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor si Valeriu Tabara - presedinte ASAS.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016