Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creditele Patria Bank iti sustin afacerea din domeniul agricol

creditele-patria-bank-iti-sustin-afacerea-din-domeniul-agricol

Agricultura este unul dintre sectoarele cheie ale economiei romanesti, cu un potential mare de dezvoltare in perioada urmatoare.


Ce poate ajuta dezvoltarea unei afaceri agricole? Tehnologizarea, investitia in utilaje si echipamente de lucru, pentru a spori productivitatea, dar si achizitia de echipamente si terenuri noi sau modernizarea celor existente... Pentru a putea pune in practica un plan de dezvoltare bazat pe investitii, ai nevoie sa gasesti surse de finantare pentru toate acestea.

Intereseaza-te de toate posibilitatile de finantare pe care le ai pentru ferma ta. Ai putea incerca sa te descurci cu ceea ce ai, sa te interesezi de posibilitatea accesarii unor fonduri europene destinate agriculturii sau a unui credit pentru afacerea ta agri. 

Un credit agricol ar putea fi cea mai potrivita solutie pentru a fructifica oportunitatile de dezvoltare ale afacerii tale. Daca ai nevoie de sustinere financiara pentru acoperirea nevoilor de zi cu zi, ai putea accesa un credit pentru activitatea curenta. Pentru investitii, exista credite agri dedicate. Un credit mixt iti va permite atat finantarea activitatii, cat si mici investitii in echipamente sau utilaje necesare organizatiei tale. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Care sunt creditele agricole pe care le poti accesa la Patria Bank?

Pentru a sustine nevoile afacerilor din agricultura, Patria Bank le pune la dispozitie mai multe posibilitati de finantare, prin intermediul creditelor pe care le acorda, in conditii avantajoase. 
 
Creditul APIA pentru finantarea activitatii curente

Activitatea intr-o ferma nu se opreste niciodata – iar nevoile de finantare sunt permanente! Castigurile insa sunt sezoniere in agricultura, asa ca trebuie sa gasesti o solutie pentru a avea in orice moment resursele financiare pentru sustinerea fermei tale. 

Ai mereu nevoie de o rezerva de bani, pe care sa o poti folosi fie pentru achizitia de seminte sau pesticide, fie pentru ingrasaminte, motorina sau pentru alte nevoi ale fermei tale. O linie de credit pentru finantarea activitatii curente ar putea fi solutia pentru tine. Ai mereu o rezerva de bani pentru cheltuieli diverse, iar la Patria Bank beneficiezi de un maxim de flexibilitate, in conditii avantajoase pentru tine.

Daca esti beneficiarul unei subventii APIA si ai nevoie de finantare pentru activitatea de zi cu zi a fermei tale pana in momentul in care primesti efectiv banii, poti lua un credit APIA pentru finantarea activitatii curente

Creditul APIA de la Patria Bank iti permite accesarea rapida a pana la 90% din valoarea adeverintei APIA sau chiar pana la 160% prin creditul APIA SAPS PLUS. Bani pe care ii poti utiliza imediat pentru sustinerea activitatii tale. Pe site-ul Patria ai mai multe detalii despre conditiile creditului si tipul de adeverinta care iti este necesar accesarii acestuia. 
 
Creditul pentru investitii in agricultura
 
Pentru planurile tale de extindere sau de achizitie de noi utilaje, creditul Patria pentru investitii in agricultura ar putea solutia de finantare pe care o cauti. 
 
Creditul agri pentru investitii de la Patria Bank poate fi folosit atat pentru finantarea achizitiilor de ferme, utilaje si echipamente, cat si pentru renovarea sau retehnologizarea fermei tale. Este un credit flexibil, ce iti poate finanta pana la 100% din achizitia de utilaje. Creditul poate fi contractat in lei sau in euro, iar suma pe care o poti obtine este stabilita in functie de necesitatile afacerii tale si capacitatea de rambursare.
 
Creditul Patria pentru achizitia de terenuri agricole
 
Acest tip de credit poate finanta chiar si 100% din valoarea achizitiei unui teren. Totul printr-o procedura flexibila si transparenta, cu o durata de rambursare de pana la 15 ani. Odata ce creditul a fost aprobat, ai la dispozitie un an pentru a gasi terenul potrivit si a folosi suma acordata. Banii pot fi utilizati toti odata sau in transe, in functie de nevoile tale. Consilierii Agro Patria Bank vor fi alaturi de tine la fiecare pas, oferindu-ti consiliere gratuita ridicand chiar de la ferma ta documentatia necesara aprobarii creditului.

Consulta site-ul Patria Bank sau fa o vizita uneia dintre sucursale pentru a descoperi toate solutiile de finantare pentru agricultura. Iti oferim mereu informatii detaliate si transparente, pentru ca tu sa poti alege varianta cea mai potrivita afacerii tale.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016