Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti asiguri independenta cand locuiesti in mediul rural

cum-sa-iti-asiguri-independenta-cand-locuiesti-in-mediul-rural

Daca traiesti in mediul rural, ori chiar la casa, poti profita de tot spatiul pe care il ai la dispozitie ca sa devii cat mai independent. Cu alte cuvinte, sa te intretii singur, fara sa mai apelezi la alte persoane ca sa iti procuri anumite lucruri. Drept urmare, iata ce ai putea face ca sa iti aduni cat mai multe provizii si sa iti usurezi viata, fara prea multe cheltuieli.


Profita de ceea ce ai la indemana
 
Mai precis, fiindca la tara ai alte conditii decat la bloc, nu o sa mai fie nevoie sa apelezi la magazine ca sa iti procuri anumite produse. De exemplu, poti sa cultivi vita de vie, ca sa faci must gustos sau vin. Pe de alta parte, daca vrei sa savurezi o tarie de calitate, alege unul dintre modelele de cazane tuica, ca sa iti iasa o bautura de calitate pe care sa o degusti cu cei mai buni prieteni. 
 
In plus, ca tot stai la tara, chiar nu are rost sa mai cumperi paine, atat timp cat iti poti macina propria faina, ca sa pui la dospit coca din care o sa iasa o paine rumena si gustoasa, fix ca a bunicii. Iar cand e vorba de legume, daca iti instalezi o sera, o sa ai o recolta bogata si o sa te bucuri de verdeturi chiar si pe timpul iernii, fara sa mai apelezi la zarzavaturi congelate. Astfel, mancarea va avea alt gust, cel de prospetime. In plus, poti incerca tot felul de retete de muraturi. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Iar daca esti fanul compoturilor, al dulcetilor sau gemurilor, planteaza-ti pomi fructiferi sau alte tipuri de fructe. De la piersici si pere, pana la capsuni, piersici sau pepeni. Ai o multitudine de optiuni. Depinde ce provizii vrei sa iti faci sau care sunt preferintele tale culinare. 
 
Creste-ti propriile animale 
 
Cand vine vorba de alimente de origine animala, cu un efort minim, poti sa le prepari chiar tu, fara sa mai dai bani pe ele, daca te organizezi corespunzator. De exemplu, mai ales daca esti fanul produselor lactate, precum iaurtul, laptele, branza sau laptele, daca iti iei cateva vaci, oi sau capre, o sa le ai mereu la dispozitie, in stare proaspata. La fel si in cazul oualor, poti sa cresti gaste, gaini, rate sau chiar si struti, in functie de nevoile tale. De asemenea, nu uita si de porci, ca sa ai ce pune pe masa de sarbatori. Pe de alta parte, poti sa iti iei si cativa iepuri. Iar daca vrei sa treci la alt nivel, poti sa iti infiintezi o ferma, astfel incat sa scoti profit din produsele tale. Pentru e posibil sa prepari niste mezeluri delicioase ori, de ce nu, sa iti iei stupi, iar mierea produsa de albine sa fie una dintre cele mai bune de pe piata. Acum depinde si de timpul pe care vrei sa il investesti in astfel de activitati. 
 
Pe de alta parte, ca facturile sa nu te arda la buzunare, e important sa nu ai un consum de energie urias. Deci, legat de incalzirea locuintei, gaseste cel mai bun sistem, care sa fie cat mai eficient, iar randamentul acestuia sa fie unul ridicat. Drept urmare, ai putea sa renunti la lemne si sa alegi sa iti incalzesti casa prin pardoseala, o varianta moderna pentru care poti opta. In plus, nu uita ca la tara poti sa iti instalezi panouri solare, o solutie ecologica si regenerabila care sigur o sa iti prinda bine pe termen lung. Ideea e sa faci aceste alegeri in functie de nevoile tale si de programul de zi cu zi.  
 
Sursa foto: Shutterstock.com 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016