Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce aleg tot mai multi tineri sa investeasca in agricultura

de-ce-aleg-tot-mai-multi-tineri-sa-investeasca-in-agricultura

Viata moderna pe care multi dintre noi ne-am construit-o de-a lungul anilor ne-a demonstrat ca, pe langa multele beneficii, ne-a adus si epuizare, stari de anxietate, acestea fiind adesea primele semne ale unui burnout. Din acest motiv, multe cupluri si chiar familii tinere au renuntat la forfota marilor orase si la joburile lor in marile corporatii si au ales sa traiasca in mediul rural si, mai mult decat atat, sa-si investeasca economiile in agricultura.


Tot mai multe cupluri renunta la viata moderna din marile orase si la joburile corporatiste pentru a se muta in zone rurale, cat mai departe de forfota traficului infernal. Tumultul vietii moderne este pe cat de palpitant, pe atat de epuizant, in special pentru aceia care au joburi extrem de solicitante. 
 
Viata in oras nu are suficiente resurse pentru suflet

Nu putini sunt cei care s-au saturat sa isi traiasca via?a in masina si in fata laptopului, motiv pentru care oamenii au simtit o nevoie mai mare decat oricand sa isi gaseasca cel putin un hobby. Astfel, vanzarile magazinelor sportive si ale celor de bricolaj au atins, in ultimii ani, sume impresionante. Acest lucru reflecta nevoia oamenilor de a petrece mai mult timp in aer liber, indiferent daca se plimba cu bicicletele sau invata bazele gradinaritului si ale mestesugului. Odata ce au descoperit si inteles aceasta nevoie, nu a mai durat mult timp pana cand ideea de a-si schimba radical stilul de viata a prins contur. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Puterea exemplului
 
Incurajati de multitudinea de povesti ale oamenilor de toate varstele care si-au vandut toate bunurile, au renuntat la locurile de munca si s-au mutat la tara, unde traiesc exclusiv din agricultura, multe familii au decis sa le urmeze exemplul. Pentru ca in mediul online regasim aproape orice informatie necesara, verificarea anunturilor de piese utilaje agricole sau a celor cu imobiliare este de mare ajutor pentru a face un plan financiar corect. In ultimii ani, extrem de utile sunt si fondurile nerambursabile, oferite de catre autoritati tinerilor agricultori dornici sa-si inceapa o prima afacere in agricultura.
Indiferent de tipul afacerii dorite, este bine ca cei aflati la inceput de drum sa urmeze cateva cursuri speciale. 

Dorinta de a consuma alimente gustoase si sanatoase
 
Nevoia de a consuma alimente gustoase si sanatoase, netratate cu substante chimice, dar pline de arome autentice, este unul dintre motivele cele mai des intalnite la persoanele care aleg sa se mute in mediul rural. Mancarea nesanatoasa sta la baza multor afectiuni medicale, motiv pentru care tot mai multe persoane isi doresc sa consume alimente cat mai naturale. Din pacate, in comert gasim, la preturi destul de ridicate, o gama larga de alimente bio al caror gust nu se compara cu cel autentic. Astfel, o afacere in agricultura ar fi, pe langa o sursa de venit, cea mai sigura modalitate de a-i asigura familiei tale cele mai sanatoase alimente. 
 
Deciziile atat de radicale, de a renunta la confortul urban si de a imbratisa viata la tara, reflecta, in primul rand, dorinta de reconectare cu natura. Atunci cand cateva ore petrecute in aer liber, la finalul saptamanii, nu mai sunt suficiente, o mutare permanenta intr-o casa in afara orasului si inceperea unei afaceri in agricultura traditionala sau bio pot fi schimbarea de care ai nevoie.
 
 
Sursa foto: Shutterstock
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016