Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce credite poti beneficia in agricultura?

de-ce-credite-poti-beneficia-in-agricultura

Agricultura este un sector vital al economiei, care contribuie la securitatea alimentara si la dezvoltarea rurala. Acest sector utilizeaza resursele naturale si forta de munca pentru a produce hrana si alte produse agricole. Importanta agriculturii in economie nu poate fi subestimata, deoarece asigura necesarul de hrana al populatiei, generand astfel stabilitate sociala si economica.


Rolul finantarilor in dezvoltarea agriculturii este esential. Fie ca vorbim de creditarea traditionala, de accesarea fondurilor europene sau de alte forme de finantare, acestea joaca un rol crucial in asigurarea cresterii si modernizarii sectorului agricol. Finantarile permit achizitionarea utilajelor si tehnologiilor noi, extinderea suprafetelor cultivate si dezvoltarea de noi culturi. Afla din randurile de mai jos doua tipuri de credite de care poti beneficia in agricultura!
 
Credit mixt pentru capital de lucru si investitii in agricultura

Unul dintre creditele agricole Vitas este creditul mixt pentru capital de lucru si investitii in agricultura. Acesta este o solutie accesibila si flexibila pentru persoanele si entitatile implicate in agricultura si se adreseaza unei game largi de forme juridice, de la PFA si II, pana la SRL si producatori agricoli cu atestat, ceea ce il face disponibil unui numar mare de beneficiari.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Unul dintre avantajele majore ale acestui tip de credit este flexibilitatea de utilizare a fondurilor. Prin intermediul acestui credit, agricultorii pot achizitiona utilaje noi sau second-hand, terenuri si grajduri/saivane, satisfacand astfel o gama variata de nevoi in cadrul afacerii lor agricole.
 
Un alt beneficiu important este construirea unei relatii solide cu furnizorii. Creditul mixt pentru capital de lucru si investitii in agricultura permite agricultorilor sa achite integral inputurile de la furnizori, consolidand astfel relatia de afaceri. De asemenea, acest lucru poate duce la obtinerea unor discounturi semnificative pentru comenzile viitoare, ceea ce reprezinta un avantaj considerabil pentru fermieri.
 
Conditiile favorabile ale creditului mixt reprezinta un alt aspect important. Suma maxima a creditului poate ajunge pana la 500.000 RON, iar cei care indeplinesc criteriile de eligibilitate au posibilitatea de a obtine finantare cu garantie oferita de Fondul European de Investitii pana in valoare de 240.000 RON. De asemenea, se ofera o perioada de gratie si rate sezoniere, adaptate specificului afacerii agricole, precum si rate lunare fixe pe intreaga perioada contractuala.
 
Credit pentru investitii in agricultura

Creditul pentru investitii in agricultura este un instrument financiar esential pentru dezvoltarea afacerilor din sectorul agricol. Acest tip de credit este destinat diferitelor forme juridice, precum PFA, II, IF, SRL, dar si producatorilor agricoli cu atestat de producator.
 
Sa luam exemplul unui producator agricol care doreste sa investeasca in achizitionarea de utilaje agricole moderne. Acesta ar putea avea nevoie de un credit pentru a-si imbunatati procesul de productie si pentru a-si creste productivitatea. De asemenea, tinerii fermieri care doresc sa-si dezvolte fermele sau sa construiasca noi grajduri pot beneficia de credit pentru a-si indeplini obiectivele.
 
Creditul pentru investitii in agricultura poate fi utilizat in diferite moduri. Suma imprumutata poate fi folosita pentru achizitionarea de utilaje noi sau second hand, animale si ferme, precum si pentru construirea sau extinderea grajdurilor si saivanelor. Aceste investitii au un impact semnificativ asupra dezvoltarii unei afaceri in agricultura, contribuind la cresterea productivitatii si eficientei.
 
Caracteristicile creditului pentru investitii in agricultura sunt importante de luat in considerare. Suma maxima care poate fi imprumutata poate varia in functie de nevoile si capacitatea de rambursare a beneficiarului. Exista si posibilitatea de a obtine finantare cu garantie oferita de Fondul European de Investitii, ceea ce poate facilita accesul la credit pentru fermieri. De asemenea, perioada de gratie si ratele sezoniere, precum si ratele lunare fixe, pot fi stabilite in functie de specificul afacerii agricole.
 
Agricultura joaca un rol crucial in economie, iar accesul la credite poate stimula dezvoltarea si extinderea acestei industrii. Afla mai multe informatii despre creditele in agricultura mentionate anterior! 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016