Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evaziunea in domeniul panificatiei s-a redus cu 20 la suta, prin controale si amenzi.

evaziunea-in-domeniul-panificatiei-s-a-redus-cu-20-la-suta-prin-controale-si-amenzi

Conform unui comunicat al Inspectoratului General de Politie, de la inceputul acestuian, politistii au efectuat peste 8.000 de controale si au aplicat circa 8.300 de sanctiuni in domeniul operatiunilor economice cu produse cerealiere si de panificatie


In primele trei luni ale acestui an, Politia Romana a desfasurat mai multe actiuni nationale pentru asigurarea unui mediu concurential corect. Astfel, in urma actiunilor desfasurate pentru combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul operatiunilor economice cu produse cerealiere si de panificatie au fost efectuate peste 8.000 de controale, au fost aplicate peste 8.300 de sanctiuni contraventionale si au fost indisponibilizate bunuri in valoare de peste 3.400.000 de lei.
 
Astfel, in perioada 06 ianuarie – 09 aprilie, politistii au efectuat controale atat la producatorii de produse de panificatie, cat si la cei care comercializeaza produsul finit catre populatie, fiind vizate inclusiv zonele in care se exporta cereale.
 
Echipele de politisti au efectuat 8.257 de controale, dintre care 378 la unitati de morarit, 1.187 la unitati de panificatie, 929 la unitati de patiserie, 5.763 la alte unitati comerciale, care desfasoara activitati in domeniul de referinta si 177 la depozite de cereale. Au fost verificate si 13.012 mijloace de transport.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Politistii au intocmit 352 dosare penale, dintre care 247 la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si au constatat 542 de infractiuni.Valoarea prejudiciului recuperat este de peste 6.000.000 lei.
 
De asemenea, au fost aplicate 8.367 de sanctiuni contraventionale, dintre care 2.742 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 33 la O.U.G. 12/2006 privind reglementarea pietei pe filiera cerealelor si a produselor procesate din cereale modificata de O.U.G. 93/2009 si 5.592 la alte acte normative. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate este de 5.780.772 lei.
 
Au fost indisponibilizate sau confiscate bunuri in valoare de 3.412.228 lei, aceeasi masura fiind luata si fata de 18 mijloace de transport, in valoare de 345.000 de lei.
 
La acţiune au participat politisti din cadrul structurilor de investigare a criminalitatii economice, de ordine publica, politie rutiera si politie transporturi ale inspectoratelor de politie judetene, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucureşti si Sectiilor Regionale de Politie Transporturi. De asemenea, intr-o serie de activitati au fost angrenati si reprezentanti ai organismelor de inspectie si control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. si I.S.C.T.R..
 
In anul 2014, in cadrul actiunii VATRA, Politia Romana a intocmit peste 1.900 de dosare penale, a aplicat peste 58.500 de sanctiuni contraventionale si au fost indisponibilizate bunuri in valoare de aproape 31.000.000 de lei.
 
Conform datelor Patronatului Roman de Morarit Panificatie si Produse Fainoase – ROMPAN, actiunile desfasurate de Politia Romana, impreuna cu celelalte institutii cu atributii  in domeniu, au avut ca efect reducerea evaziunii fiscale in domeniul moraritului si panificatiei cu 20%, precum si imbunatatirea mediului de afaceri. De asemenea, conform aceluiasi studiu, populatia a cumparat produse mai ieftine cu 12%.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016