Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Expozitie craioveana dedicata viticulturii

expozitie-craioveana-dedicata-viticulturii

Universitatea din Craiova va fi, incepand de joi, gazda unei expozitii dedicate industriei vini-viticole, organizata in cadrul proiectului "Drumul vinului".


Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare ARoTT Craiova, in parteneriat cu Universitatea din Craiova, Facultatea de Horticultura, Balkan Civic Coalition - Belogradchik, Agentia pentru Dezvoltarea Regionala si Centrul de Afaceri 2000 Montana si Centrul National pentru Servicii de Informare Pleven implementeaza proiectul "Drumul vinului", finantat in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007 - 2013, Axa prioritară nr. 3 "Dezvoltare Economica si Sociala", Domeniul de interventie 3.1. "Sustinerea cooperarii mediului de afaceri din zona transfrontaliera si a promovarii imaginii si identitatii regionale".

Proiectul propune dezvoltarea economică durabilă a regiunii transfrontaliere Dolj, Olt, Mehedinti, Belogradchik, Montana, Pleven, prin identificarea şi promovarea oportunitătilor în domeniul viticulturii şi servicii adiacente. Activitatile proiectului vizeaza "Identificarea potentialului de dezvoltare a industriei viticole din regiunea transfrontaliera romano-bulgara", "Strategia de promovare a produselor vini-viticole din zona transfrontaliera Dolj, Olt, Mehedinti, Belogradchik, Montana, Pleven pe pietele Uniunii Europene", un Ghid al "Celor mai bune practici in viticultura regiunii tranfrontaliere romano bulgare", un film de promovare "Drumul vinului, drumul succesului", un portal de promovare a industrie vitei de vie şi vinului şi industriile adiacente din zona transfrontaliera romano bulgara, 4 seminarii pentru IMM-uri din industria viticola, 2 evenimente tip workshop si brokerage pentru producatorii si comerciantii din industria vinului,2 misiuni economice pentru IMM-uri din industria vinului, 1 Conferinta Regionala, 1 expozitie transfrontaliera, 2 initiative pilot pentru industria vitei de vie si a vinului, 1 campanie de promovare.

Grupurile tinta vizate de proiect sunt IMM-uri si producatori viticoli privati din regiunea transfrontaliera, IMM-uri furnizori de servicii adiacente industriei viticole din regiunea transfrontaliera, autoritatile locale si regionale din regiunea transfrontaliera, intrega populatie a regiunii de granite romano-bulgare.

In cadrul acestui proiect, in perioada 15-16 noiembrie va avea loc in Holul mare al Universitatii din Craiova expozitia "Bune practici in industria vini-viticola din regiunea transfrontaliera romano-bulgara".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


La acest eveniment vor participa producatori, comercianti, institute de cercetare si alti factori interesati din domeniul vini-viticol din districtele Pleven, Vidin si Montana - Bulgaria. Dechiderea oficiala a expozitiei va avea loc in data de 15 Noiembrie 2012, ora 12:00
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016