Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii, asteptati sa se inscrie la primul curs de apicultura ecologica din Romania

fermierii-asteptati-sa-se-inscrie-la-primul-curs-de-apicultura-ecologica-din-romania

Cursul se adreseaza apicultorilor care doresc sa intre in conversie cu stupina pentru a produce şi comercializa miere ecologica.


Agentia de training Creative Business Management, in parteneriat cu ROMAPIS – Federatia asociatiilor apicole din Romania, va organiza primul curs acreditat de Apicultura Ecologica din Romania, in perioada 11-12 februarie, la Bucuresti.
 
Cursul se adreseaza apicultorilor care doresc sa intre in conversie cu stupina pentru a produce si comercializa miere ecologica. Cu aceasta ocazie, specialisti cu o vasta experienta in domeniu vor sustine cursul de apicultura ecologica si vor oferi informatii utile.
 
Pe parcursul a doua zile de formare, participantii vor invata despre regulamentele si procedurile impuse in procesul de conversie, despre combaterea bolilor specifice stupului prin metode ecologice, dar si despre modalitatea in care pot promova si vinde mierea ecologica, precum si celelalte produse apicole certificate bio.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Trainerii cursului sunt Aurelia Grecu, expert ecolog cu peste 15 ani de activitate in domeniul evaluarilor si studiilor de mediu inclusiv pentru ecosistemele agricole, cu experienta in inspectia si certificarea ecologicǎ a stupinelor, Maria Toader, profesor in cadrul Universitatii de Ştiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti – Facultatea de Agricultura, Departamentul Stiintele Plantelor si doctor in agronomie, Wilhelm Tartler, apicultor ecologic cu 200 de stupi si cu experienta de peste 10 ani in domeniul certificarii ecologice si Alina Varadi, apicultor si co-fondatorul magazinului Casa Bio, cu experienta in marketingul si selectia produselor apicole.
 
Cursul este structurat in patru module, pe o durata de doua zile. In prima zi are loc modulul „Procedura de certificare a unei stupine ecologice” si modulul „Valorificarea florei melifere in apicultura ecologica”. In cea de-a doua zi sunt prezentate „Tehnici specifice in conversia stupinei” , precum si „Marketingul si vanzarea produselor apicole”.
 
Toti participantii la cursul de apicultura ecologica vor primi dupa sustinerea examenului de specialitate, un certificat de absolvire autorizat pe „Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205, emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Naţionale si Ministerul Muncii.
 
Taxa de participare la curs este de 500 de lei/persoana si include accesul la curs si la dezbaterile din cadrul acestuia, suport de curs si materialele aferente in format electronic, diploma de participare, sustinerea examenului si certificatul de absolvire ANC.
 
Inscrierile se fac la adresa cursuri@cbmanagement.ro, la telefon 0743.183.353 sau pe site-ul agenţiei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016