Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Fermierii, asteptati sa se inscrie la primul curs de apicultura ecologica din Romania
Cursul se adreseaza apicultorilor care doresc sa intre in conversie cu stupina pentru a produce şi comercializa miere ecologica.
Cursul se adreseaza apicultorilor care doresc sa intre in conversie cu stupina pentru a produce si comercializa miere ecologica. Cu aceasta ocazie, specialisti cu o vasta experienta in domeniu vor sustine cursul de apicultura ecologica si vor oferi informatii utile.
Pe parcursul a doua zile de formare, participantii vor invata despre regulamentele si procedurile impuse in procesul de conversie, despre combaterea bolilor specifice stupului prin metode ecologice, dar si despre modalitatea in care pot promova si vinde mierea ecologica, precum si celelalte produse apicole certificate bio.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
Trainerii cursului sunt Aurelia Grecu, expert ecolog cu peste 15 ani de activitate in domeniul evaluarilor si studiilor de mediu inclusiv pentru ecosistemele agricole, cu experienta in inspectia si certificarea ecologicǎ a stupinelor, Maria Toader, profesor in cadrul Universitatii de Ştiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti – Facultatea de Agricultura, Departamentul Stiintele Plantelor si doctor in agronomie, Wilhelm Tartler, apicultor ecologic cu 200 de stupi si cu experienta de peste 10 ani in domeniul certificarii ecologice si Alina Varadi, apicultor si co-fondatorul magazinului Casa Bio, cu experienta in marketingul si selectia produselor apicole.
Cursul este structurat in patru module, pe o durata de doua zile. In prima zi are loc modulul „Procedura de certificare a unei stupine ecologice” si modulul „Valorificarea florei melifere in apicultura ecologica”. In cea de-a doua zi sunt prezentate „Tehnici specifice in conversia stupinei” , precum si „Marketingul si vanzarea produselor apicole”.
Toti participantii la cursul de apicultura ecologica vor primi dupa sustinerea examenului de specialitate, un certificat de absolvire autorizat pe „Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205, emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Naţionale si Ministerul Muncii.
Taxa de participare la curs este de 500 de lei/persoana si include accesul la curs si la dezbaterile din cadrul acestuia, suport de curs si materialele aferente in format electronic, diploma de participare, sustinerea examenului si certificatul de absolvire ANC.
Inscrierile se fac la adresa cursuri@cbmanagement.ro, la telefon 0743.183.353 sau pe site-ul agenţiei.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 3.83 din 6 voturi