Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri europene 2023: Pregatirea proiectelor

fonduri-europene-2023-pregatirea-proiectelor

Tinerii fermieri asteapta lansarea interventiei DR 30, insa pana atunci toti cei care vor sa aiba sanse la accesarea fondurilor europene trebuie sa-si pregateasca proiectele.


Datorita criteriilor de selectie gandite de MADR, unele categorii de fermieri au sanse mai mari la finantare. 
 
"Din punctul meu de vedere, DR 30 – instalarea tinerilor fermieri, este o masura extrem de importanta si in acest an in PNS, desi nu este una foarte viabila economic, deoarece suma de 70.000 de euro este relativ mica pentru inceperea unei afaceri agricole. Prin intermediul DR 30 se urmareste instalarea tinerilor fermieri ca manageri ai unor exploatatii agricole pentru prima data, or asta inseamna ca ei nu au experienta si nu au utilaje. Suma care se ofera este relativ mica pentru a incepe o astfel de afacere.
 
Trebuie sa spunem ca, in acest moment, cele mai mari sanse la accesarea acestui proiect le au cei care cultiva legume in spatii protejate in zona de campie si cei care au exploatatii zootehnice in zona montana. Din punctul meu de vedere este un punctaj corect, de aceasta data, pentru aceste doua categorii. Totusi, as fi lasat si alte categorii sa aiba sanse in a accesa fondurile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Le recomand tuturor celor care doresc sa acceseze fonduri sa nu intarzie in pregatirea actelor, pentru ca nu cred ca va fi o perioada lunga de pregatire a proiectelor intre lansarea ghidurilor finale si depunerea proiectelor. Estimez ca ghidul final va fi lansat cu maxim 10 zile inainte de depunerea proiectelor, asa cum s-a intamplat si in vechile programari", a precizat Cosmin Maglas, consultant pentru accesarea fondurilor europene, pentru AgroTV.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016