Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinerii fermieri, fruntasi in accesarea fondurilor europene

tinerii-fermieri-fruntasi-in-accesarea-fondurilor-europene

La AFIR au fost depuse 2.842 de proiecte pe masura 6.1 din noul PNDR, valoarea totala a sumelor solicitate fiind de 119,44 de milioane de euro.


Tinerii fermieri se arata si de aceasta data a fi cei mai interesati de accesarea fondurilor europene, reprezentantii AFIR anuntand ca de la acestia s-au primit cele mai multe solicitari de finantare prin masura ce le este destinata in cadrul noului PNDR.
 
In total, agentia a primit a primit 6.082 de proiecte pentru toate submasurile de finanţare din cadrul PNDR 2014 – 2020, deschise in acest an, valoarea totala a fondurilor europene nerambursabile solicitate prin aceste proiecte fiind de 734 milioane de euro.
 
Dintre acestea, 2.842 de proiecte sunt pe sub-masura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri din noul PNDR, valoarea totala a sumelor solicitate fiind de 119,44 de milioane de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cererile de finantare pentru proiectele din sectorul pomicol necesita un timp mai indelungat de pregatire avand in vedere necesitatea eliberarii unor avize si documente suplimentare (autorizatia de plantare, proiect tehnic de plantare etc.), situaţie reflectata si de numarul mic de proiecte depuse prin submasurile de finanţare dedicate acestui sector.
 
Astfel, pentru Submasura 4.1a Investitii in exploataţii pomicole s-au depus 19 cereri de finanţare, in valoare totala nerambursabila de 9,31 milioane de euro, iar prin Submasura 4.2a Investiţii in procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol s-au depus doar doua proiecte cu valoarea de aproximativ 968 mii de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016