Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La ce sa te astepti cand planuiesti sa te muti la tara

la-ce-sa-te-astepti-cand-planuiesti-sa-te-muti-la-tara

Sa parasesti orasul definitiv poate fi o decizie grea, dar daca iti doresti un cadru mai intim, mai putina galagie si sa fii inconjurat tot timpul de natura, sa iti stabilesti domiciliul la tara poate fi o schimbare benefica pentru stilul tau de viata. Cu toate acestea, tine cont ca te asteapta un trai diferit fata de cel de la bloc, de aceea trebuie sa fii sigur ca asta e ce iti doresti cu adevarat. Iata la ce sa te astepti cand planuiesti sa traiesti in mediul rural.


Munca in gospodarie si efort fizic
 
La tara, fie ca vrei, fie ca nu vrei, o sa fii nevoit sa iti dedici timpul activitatilor gospodaresti, pentru ca va trebui sa ai grija atat de casa, cat si de curte si teren. De exemplu, nu poti sa opresti iarba sau buruienile sa nu creasca. Asadar, la o anumita perioada de timp, va fi necesar sa te ocupi de acest aspect si sa iti ingrijesti gazonul sau sa participi la toaletarea pomilor si copacilor. Drept urmare, ai nevoie de o motocositoare profesionala, cu ajutorul careia sa iti termini treaba in timp util, fara sa depui un efort considerabil. 
 
De asemenea, depinde si cat de mult iti place sa muncesti in aer liber si cat de incantat esti de aceasta idee. Mai precis, de a renunta, poate, la cateva ore petrecute la televizor sau in fata calculatorului, ca sa iti pui sangele in miscare. Mai exact, ai putea sa pui mana pe drujba ca sa tai lemne. In plus, ai putea sa folosesti o suflanta ca sa strangi frunzele cazute in curte sau sa iti achizitionezi un motocultor cu ajutorul caruia sa prelucrezi terenul si sa iti cultivi fructele si legumele favorite. Timp sa ai, fiindca o sa ai de facut multe activitati, de la vopsit gardul, pana la plantatul de trandafiri. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Un aer mai curat si o viata mai linistita
 
Cand e vorba de mediul rural, cu siguranta, o sa duci o viata mult mai linistita decat la oras, fara agitatia specifica mediului urban. In plus, vei avea un alt avantaj. Faptul ca nivelul de poluare, atat cel al aerului, cat si cel fonic, va fi mult mai scazut. Fara claxoane, fara noxe si fara muzica data la maximum ori zgomote provocate de vecinul de deasupra. Atat timp cat iti doresti sa scapi de aceste tipuri de disconfort, sa parasesti orasul poate fi o decizie inteleapta. 
 
Gandeste-te ca natura va fi la dispozitia ta 24 de ore din 24. Vei avea mai mult spatiu sa te desfasori si o curte care iti va permite sa practici diverse activitati recreative. Poate iti instalezi o piscina, te relaxezi in hamac, faci un gratar si iti chemi prietenii ori dai o petrecere in aer liber. Cheia e la tine. 
 
Posibilitatea de a te intretine singur 
 
Poate ca la oras ai mai mult confort, la prima vedere, decat in mediul rural, dar ia in considerare un aspect important. Cand ne referim la anumite servicii, precum procurarea mancarii, depinzi de magazine si supermarketuri. Deci, ce ai de gand sa faci? In mediul rural poti sa devii un mic fermier. Mai precis, sa nu mai apelezi la comercianti ca sa cumperi carne, lapte, branza sau oua. De asemenea, acelasi principiu se aplica si cand vine vorba de fructe, legume, compoturi sau dulceturi. Vezi care sunt animalele pe care vrei sa le cresti, intereseaza-te cu privire la hrana de care au nevoie si amenajeaza-ti si o gradina, ca sa ai parte de zarzavaturi proaspete. 
 
Aspectele de mai sus sunt doar o parte din cele la care sa te gandesti. Pana la urma, tu stii cel mai bine ce-ti doresti de la viata. 
 
Sursa foto: Shutterstock.com 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016