Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La doar 23 de ani, Alexandru Tasedan a fost desemnat Fermierul Anului

la-doar-23-de-ani-alexandru-tasedan-a-fost-desemnat-fermierul-anului

Distinctia ii va fi acordata de catre ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.


Peste o saptamana, in data de 9 septembrie, fermierul aradean Alexandru Tasedan va primi din partea ministrului Agriculturii distinctia cuvenita pentru titlul de Fermeirul Anului, titlu ce i-a fost acordat la finele lunii trecute.
 
La doar 23 de ani Alexandru Tasedan este cel mai tanar fermier din Vestul tarii si unul din cei mai tineri fermieri de succes din Romania, fiind in prezent managerul Lactovest Curtici, afacere pe care a demarat-o inca de cand era in liceu si care in prezent produce profit.
 
Firma si-a inceput activitatea in 2011, inainte functionand sub denumirea de AGL Curtici, insa era vorba doar de o alta forma de organizare, afacerea avand acelasi curs firesc, cresterea si exploatarea bovinelor pentru lapte. S-a modernizat intregul patrimoniu al fostului CAP, de la grajd cu copaci pe acoperis la vaci cu o medie zilnica de peste 50 litri de lapte. Evolutia este una de prosperitate datorita managementului foarte bine adaptat cerintelor fermei.
 
Referitor la titlul de onoare pe care l-a primit recent, tanarul fermier a declarat ca „am primit vestea oficial pe 28 august 2014, prin posta. Este o recunoastere a muncii mele de pana acum si o satisfactie, dupa atatea probleme pe care le intampini ca fermier, pentru ca nu-i totul atat de frumos precum pare. Ne confruntam cu multe greutati, pe care le trecem fara nici un ajutor. Iar eu nu am experienta altor fermieri, cu care nu ma pot compara nici ca dimensiune a exploatatiei, nici ca ani de activitate in domeniu. Iata ca munca ne este recunoscuta”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Nominalizarile pentru titulatura de Fermierul Anului le fac Directiile Agricole Judetene, pe baza datelor centralizate privind productiile realizate atat in fermele vegetale, cat si in cele zootehnice.
 
„Se pare ca am fost nominalizat pe baza productiei medii anuale pe cap de vaca. In ferma mea, media zilnica pe ferma pe cap de vaca este de 30,6 litri iar media anuala pe cap de vaca in 365 de zile este de circa 9300 kg/vaca. Productia vegetala o folosim pentru zootehnie, de fapt zootehnia performeaza pe baza producţiilor vegetale”, a adaugat tanarul fermier.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016