Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Daniel Constantin, asteptat la conferinta PRIA Agriculture 2015

ministrul-daniel-constantin-asteptat-la-conferinta-pria-agriculture-2015

Aceasta va avea loc in data de 14 septembrie la hotelul Radisson blu din Capitala.


Conferinta PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al toamnei in agricultura si reprezinta o reala platforma de dezbatere intre autoritati, fermieri si companiile care isi desfasoara activitatea in acest sector.
 
Anul acesta, seceta a creat probleme mari agricultorilor romani. Au fost afectate recoltele din acest an, dar sunt amenintate si isamantarile de toamna. In acest context, Ministrul Agriculturii va prezenta programul national de reabilitare a sistemului de irigatii in cadrul PRIA Agriculture.
 
„Conferinta PRIA Agriculture reprezinta intalnirea toamnei in agricultura, aduce in acelasi loc reprezentanti ai autoritatilor, asociatii, fermieri si companii care ativeaza in agricultura pentru a face bilantul lui 2015 si pentru a gasi solutiile cele mai bune pentru 2016”, a declarat Raluca Voivozeanu, organizator al PRIA Agriculture.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Alaturi de ministrul Agriculturii, la conferinta vor participa: Mihai Anitei – Director General, Azomures; Cristian Ppopescu – Managing Associate, Popovici Nitu&Asociatii; Nicolae Sitaru – Vicepresedinte, Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania – LAPAR; Florin Capatana – Vicepresedinte Asociatia Marilor Retele Comerciale – AMRCR; Sorin Minea– Presedinte, Romalimenta; Viorel Matei– Fermier.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016