Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi solutii financiare pentru tinerii fermieri dezbatute la a opta conferinta regionala PNDR

noi-solutii-financiare-pentru-tinerii-fermieri-dezbatute-la-a-opta-conferinta-regionala-pndr

Totodata, asocierea fermierilor si instrumentele financiare finantate prin PNDR – credite cu risc partajat, au fost alte subiect luate in discutie.


Secretarul de stat Alexandru Potor a participat la cea de-a 8-a conferinta regionala PNDR desfasurata la Snagov, judetul Ilfov. Alaturi de secretarul de stat Potor s-au aflat la eveniment directorul general adjunct al Directiei Generale Dezvoltare Rurala – AM PNDR, Carmen Boteanu, directorul general adjunct al AFIR, Daniel Crunteanu, experti APIA si ai centrelor regionale AM-PNDR, membrii ai conducerii fondurilor de garantare, Alina Mihaela Toma, Presedinte-Director general FGCR, Alexandru Petrescu, Director General FNGCIMM. De asemenea, la eveniment a fost prezent si secretarul de stat din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Mihaela Toader.
 
In cadrul conferintei a fost pus accentul pe urmatoarele subiecte, de un real interes pentru publicul prezent: intinerirea generatiilor implicate in agricultura, asocierea fermierilor si instrumente financiare finantate prin PNDR – credite cu risc partajat, stadiul masurilor de investitii PNDR 2014-2020 gestionate de catre AFIR, stadiul masurilor PNDR 2014-2020 gestionate de catre APIA, precum si exemple de proiecte de succes.
 
In discursul sau, directorul general adjunct al AM PNDR, Carmen Boteanu, a afirmat ca „intinerirea generatiilor implicate in agricultura si cresterea competitivitatii la nivelul exploatatiilor agricole pot fi sustinute cu succes, alaturi de finantarea prin granturi, de asocierea fermierilor in cadrul unor cooperative si finantari complementare ale investitiilor prin instrumente financiare finantate din PNDR, respectiv credite cu risc partajat.”

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Secretarul de stat Alexandru Potor a declarat ca  „evenimentul de la Snagov a adus impreuna reprezentanti ai MADR si ai Ministerului Fondurilor Europene. Impreuna cu doamna Toader  am discutat cu despre oportunitatea finantarii proiectelor selectate de Grupurile de Actiune Locala (GAL) atat din sursa Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR), cat si din Fondul Social European (FSE). Pe viitor, consider ca finantarile asociate – de la MADR si din alte programe operationale desfasurate prin intermediul Grupurilor de Actiune Locala  (GAL) - reprezinta o solutie salutara pentru dezvoltarea mediului rural romanesc. Astept cu mare interes ca si alte investitii din zona dezvoltarii regionale, a programelor de competitivitate sau de mediu sa fie derulate prin intermediul GAL”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016