Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Registrul online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan

madr-registrul-online-privind-circulatia-si-destinatia-terenurilor-agricole-situate-in-extravilan

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat pe site-ul oficial aplicatia Registrului unic national privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan, incepand cu 1 martie, potrivit institutiei.


In acest sens, aplicatia ofera posibilitatea initierii procedurilor prevazute de Legea nr. 17/2024, respectiv:
 
- inregistrarea cererilor pentru afisarea ofertelor de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan, inclusiv a documentelor justificative ale vanzatorilor
 
- inregistrarea cererilor privind comunicarile de acceptare ale ofertelor de vanzare si documentelor justificative ale preemptorilor
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
- inregistrarea cererilor privind oferte de cumparare si a documentelor justificative ale potentialilor cumparatori
 
In aplicatie vor fi disponibile si informatii despre ofertele de vanzare si comunicarile de acceptare a ofertelor de vanzare.
 
De asemenea, registrul unic national mai ofera: 
 
- operationalizarea procedurii prin intermediul aplicatiei de catre factorii responsabili in implementarea legislatiei aplicabile
 
- fluxul documentelor intre unitatile administrativ teritoriale si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin structura de specialitate sau structurile teritoriale
 
- stadiul dosarului si publicitatea documentelor emise in cadrul acestor proceduri
 
Cererile se inregistreaza in aplicatie de catre vanzatori, persoane fizice/juridice sau de catre reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale in raza carora se afla terenul agricol supus vanzarii, la cererea persoanelor interesate.
 
Utilizarea aplicatiei pentru inregistrarea si validarea informatiilor cu privire la ofertele de vanzare si a comunicarilor de acceptare a ofertelor de vanzare, respectiv ofertele de cumparare se realizeaza prin crearea unui cont de utilizator prin accesarea link-ului director https://vanzareterenuri.madr.ro/ - conform instructiunilor de utilizare puse la dispozitia persoanelor interesate in momentul accesarii.
 
Registrul unic national privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan, in sistem electronic, se realizeaza concomitent cu procedura utilizata in prezent in format letric - depunerea documentelor la unitatile administrativ teritoriale in format pe hartie, timp de un an, incepand cu data de 1 martie 2024.
 
Ulterior datei de 1 martie 2025 se va utiliza numai procedura de inregistrare in Registrul unic national privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan, in sistem electronic.
 
Propunerile si observatiile referitoare la operationalizarea acestei proceduri se pot transmite pana la data de 30 iunie 2024.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016