Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Derogare la GAEC 7 si GAEC 8

madr-derogare-la-gaec-7-si-gaec-8

Fermierii sunt tot mai aproape sa primeasca derogarile pentru GAEC 7 - rotatia culturilor si GAEC 8 - conditia de a lasa 4% din suprafata fermei teren nelucrat, parloaga.


Conform secretarului de stat, Adrian Pintea, anuntul oficial pare a fi doar o chestiune de timp, dupa ce statele membre au agreat aceasta solutie la cel mai recent consiliu AgriFish.
 
"Marea discutie interminabila a fost legata de GAEC 7 si 8, rotatia culturilor, pentru ca si aici au fost zone in care se cultiva porumb irigat, fermierii si-au irigat suprafata de cultura si acum trebuie sa o schimbe. Automat, fermierii au zis ca mai bine renunta la subventie, dar nu acesta este scopul.
 
La ultimul consiliu de ministri, ministrul Barbu cu ministrul francez al agriculturii au avut o intalnire si au facut front comun, s-au aliniat si marea majoritate a statelor, astfel incat cred ca o sa primim derogare pentru GAEC 7 si 8. Asteptam sa vina vestea si oficial, dar pe surse, sa zicem asa, vom primi aceasta derogare si aceasta este o vest buna pentru fermierii nostri", a precizat Adrian Pintea pentru AgroTV.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Masura de prelungire a derogarilor de la conditionalitatile prevazute are scopul de a permite fermierilor sa isi compenseze pierderile cauzate de reducerea preturilor la cereale si de seceta severa.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016