Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Laptele, ouale si branzeturile de pe piata romaneasca, mai scumpe decat in Germenia

laptele-ouale-si-branzeturile-de-pe-piata-romaneasca-mai-scumpe-decat-in-germenia

Cu toate acestea, salariul mediu la nivelul Romaniei este de 4 sau 5 ori mai mic decat salariile din tarile Europei Occidentale.


Lactatele, branzeturile si ouale costa in Romania putin mai mult ca in Germania si aproape la fel ca in Franta, desi salariul mediu local de nici 450 de euro net lunar este de 5-6 ori mai mic decat in cele doua tari din Occident.
 
Astfel, un litru de lapte la supermarket in Romania ajunge la 0,8-0,9 euro, la fel de mult ca in Germania sau Franta. Pretul la aceste produse reprezinta peste 90% din media UE, desi salariul mediu net lunar din Romania este al doilea cel mai mic dupa cel din Bulgaria, potrivit datelor biroului european de statistica Eurostat.
 
Lactatele, branzeturile si ouale costa in Romania putin mai mult ca in Germania şi aproape la fel ca in Franţa, deşi salariul mediu local de nici 450 de euro net lunar este de 5-6 ori mai mic decat in cele doua tari din Occident.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Radu Timis, managerul companiei Cris-Tim, care are si operatiuni pe piata lactatelor spune ca aceasta situatie se datoreaza faptului ca „în Romania nu exista un sistem integrat ca în alte tari. Acolo, fermierul este cel care detine terenul, detine vacile si tot el produce. De cele mai multe ori, micii fermieri de afara se unesc în cooperative si isi realizeaza propriile produse. Astfel, capata mai multă forta în negocierile cu retailerii”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016