Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Locuri de munca pentru somerii romani in agricultura spaniola

locuri-de-munca-pentru-somerii-romani-in-agricultura-spaniola

Castigul este de aproape 40 de euro pe zi, la femele de capsune din Spania.


Agentiile de ocupare a fortei de munca au anuntat recent  ca au disponibile 800 de locuri de munca la cules de capsune in Spania, cu un castig de 39,48 de euro pe zi. Cei interesati trebuie sa figureze in baza de date ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.
 
De recrutare se ocupa o firma din Spania, care activeaza in domeniul agriculturii, vrea sa angajeze 800 de romani la cules de capsune in zona Huelva, incepand din februarie 2015. In acest sens, vor fi organizate selectii in mai multe judete din tara.
 
Una dintre conditiile impuse celor interesati este inregistrarea in baza de date a AJOFM ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate. Actele necesare pentru a fi luati in evidenta sunt o copie dupa actul de identitate cu o valabilitate de minim sase luni, adeverinta medicala eliberata de medicul de familie din care sa reiasa ca este apt de munca, cazier judiciar și curriculum vitae. Termenul limita de inregistrare a dosarelor este 15 ianuarie 2015.
 
Persoanele care vor fi selectate vor castiga 39,48 de euro brut pe zi, achitati o data la doua saptamani prin transfer bancar. Cazarea este oferita de catre angajator in schimbul achitarii sumei de un euro pe zi, iar transportul catre locul de munca este platit de angajator.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Perioada de proba este de 15 zile, timp in care atat angajatul cat si angajatorul pot rezilia contractul. Daca in acest timp decizia de reziliere a contractului apartine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de intoarcere.
 
Timpul de lucru este de sase ore și jumatate pe zi, 39 de ore pe saptamana, impartite in sase zile, a saptea este zi fiind libera.
 
 Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii, iar in decursul celor sase ore și jumatate de lucru pe zi este prevazuta o pauza de o jumatate de ora.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016