Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazinul de pavilioane expodom.ro - partenerul de incredere al targurilor de toamna

magazinul-de-pavilioane-expodomro-partenerul-de-incredere-al-targurilor-de-toamna

Sfarsitul verii este totodata inceputul pregatirilor pentru targurile de toamna: pe langa evenimentul cel mai de seama din Romania ? Indagra 2022 din luna octombrie, numeroase alte expozitii si targuri regionale si locale asteapta producatorii.


Un element important al pregatirii din timp pentru targ este pregatirea standului expozitional. Standul de prezentare este nu numai un loc de desfacere, ci si un component esential al imaginii producatorului.  Personalizat, asigura vizibilitatea necesara pentru a nu trece neobservat printre ceilalti expozanti. Trebuie totodata sa fie usor de manipulat, pentru ca timpul pretios petrecut la expozitie sa poata fi consacrat vizitatorilor si nu montarii si demontarii cortului de expozitii.

Corturile EXPODOM ofera o varietate larga de corturi usor montabile: toate pavilioanele au structura tip acordeon, ce se instaleaza in doar cateva minute, fara unelte. Dimensiunea pavilioanelor poate fi aleasa in functie de spatiul expozitional avut la dispozitie dintre urmatoarele dimensiuni: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4,5m, 3x6m. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Structura corturilor poate fi din otel, sau aluminiu. Corturile cu structura din otel sunt mai ieftine, insa mai grele. Structura din aluminiu este eleganta si nu se rugineste. Magazinul online specializat expodom.ro ofera corturi cu 3 tipuri de  structura din aluminiu, astfel incat fiecare expozant sa-si poata configura standul cel mai potrivit. Corturile realizate din profil de aluminiu hexagonal sunt cele mai rezistente. Diametrul picioarelor poate fi de 40mm, sau 50mm. 

Culoarea cortului poate fi aleasa dintr-o varietate larga de culori, astfel incat sa fie cat mai reprezentativa producatorului. Prelatele laterale sunt detasabile, pot fi prevazute cu fereastra sau usa conform necesitatilor proprii. Inaltimea se regleaza in 4 diferite pozitii. Rezistenta la intemperii este garantata de sistemul puternic de tensionare. Corturile hexagonale, atat cele de 50mm, cat si cele de 40mm, au prelatele de acoperis si laterale din material tip Oxford 1000d (450g/mp), care este este nu numai impermeabil, dar si estetic. 

Fie targul de toamna national, regional, sau local – un pavilion de expozitie EXPODOM este in orice imprejurare un partener de incredere producatorului.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton