Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii va adopta miercuri noua organigrama

ministerul-agriculturii-va-adopta-miercuri-noua-organigrama

Noua organigrama a Ministerului Agriculturii va fi adoptata in aceasta saptamana, in sedinta de guvern de miercuri. Printre noutati a fost anuntata infiintarea unui departament care se va ocupa de asigurarile agricole.


Potrivit ministrului agriculturii, Daniel Constantin, relatia dintre minister si companiile de asigurari nu a functionat pe segmentul decontarii culturilor calamitate care au fost asigurate.

"Dialogul pe care l-a avut ministerul pana acum cu cei care fac asigurari, cu asiguratorii, nu stiu cat a fost de bine pus la punct", a afirmat ministrul, duminica, la Botosani.

Constantin a precizat ca doreste sa "promoveze cat mai multi experti, atat in conducerea ministerului, cat si in conducerea unitatilor din subordine."

"Nu o sa permit o politizare excesiva a unitatilor, mai ales a celor care gestioneaza fonduri europene si aici este o provocare extrem de mare. Zona de agricultura si dezvoltare rurala gestioneaza 12,5 miliarde de euro din 31 de miliarde de euro pe care le-a avut Romania, in perioada 2007 - 2013. in intervalul 2014 - 2020, se pare ca sumele vor creste - daca vom accesa suficient si va fi de acord si latura politica a Uniunii Europene - la 14 - 14,5 miliarde de euro. Provocarea este imensa si acolo avem nevoie de specialisti care sa implementeze foarte bine si sa absoarba cati mai multi bani europeni", a precizat Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


In privinta secretarilor de stat in minister, Daniel Constantin a spus ca lucreaza in prezent cu Achim Irimescu si cu secretarul general Sorin Chelmu. Cel mai probabil, spune ministrul, vor fi trei secretari de stat, la fel cum erau si in vechea schema, dar numai doua locuri erau ocupate, iar unul era vacant.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016