Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MMAP si MADR, protocol nou pentru gestionarea proiectelor europene

mmap-si-madr-protocol-nou-pentru-gestionarea-proiectelor-europene

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor (MMAP) a incheiat un parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) pentru gestionarea mai eficienta a proiectelor europene de catre AFIR si AFM.


"Exemplele de buna practica merita urmate! Un astfel de exemplu este AFIR - Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, institutie care, in ultimii ani, a derulat si implementat sute de proiecte finantate din fonduri europene. Acest succes se datoreaza, in buna masura, sistemului informatic dezvoltat de AFIR pentru managementul proiectelor, precum si procedurilor de evaluare cu eficienta dovedita", a afirmat Tanczos Barna.
 
Ministerul Mediului si Ministerul Agriculturii au incheiat un protocol care prevede ca Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, care a dezvoltat un sistem informatic de succes pentru managementul proiectelor europene, sa sprijine Administratia Fondului pentru Mediu in cresterea capacitatii institutionale.
 
El a adaugat ca, pe de alta parte, Administratia Fondului pentru Mediu, institutie care nu a beneficiat de o reforma in acest domeniu, face fata cu greu numarului mare de proiecte si are nevoie stringenta de un update tehnologic si procedural.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"In acest context, la nivelul conducerilor Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale s-a luat decizia ca AFIR sa sprijine AFM in cresterea capacitatii institutionale. Astazi, impreuna cu Adrian Oros, am semnat, la sediul MADR, un protocol de colaborare in acest sens. Vrem sa importam modelul de succes al AFIR si la AFM. Vedem un interes din ce in ce mai mare in randul beneficiarilor pentru proiectele de mediu. Mai mult, in curand, AFM poate deveni operatorul programelor de mediu finantate prin PNRR, iar institutia nu este astazi pregatita sa gestioneze un numar atat de mare de proiecte. Colegii de la MADR si AFIR ne vor sprijini sa depasim acest neajuns si sa crestem capacitatea de lucru la nivelul AFM", a explicat ministrul Mediului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.58 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016