Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numar urias de bureti carnivori, descoperiti in Australia

numar-urias-de-bureti-carnivori-descoperiti-in-australia

In estul Australiei au fost descoperiti cei mai multi bureti carnivori. Numarul mare aflat apartine unor noi specii nemaintalnite pana acum.


Cel putin 17 specii noi au fost gasite dupa calatoria stiintifica din 2017 cand echipa de oameni de stiinta a descoperit buretii care traiesc la adancimi de pana la 4.000 de metri sub nivelul marii, a anuntat miercuri Muzeul Queensland intr-un comunicat.
 
Anterior, erau cunoscute doar trei specii de bureti carnivori in Australia.
 
Cercetatorii de la Muzeul Queensland au colaborat cu oameni de stiinta de la Universitatea Ludwig Maximilian din Munchen pentru gasirea speciilor de-a lungul coastei de est a Australiei, din Queensland pana in Tasmania.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
Descoperirea a fost publicata recent in revista stiintifica Zootaxa.
 
"Descoperirea foarte rara a buretilor carnivori a fost o experienta interesanta", a declarat Merrick Ekins, administratorul colectiei de nevertebrate marine imobile de la Muzeul Queensland.
 
"Buretii obisnuiti se hranesc prin filtrare (aspirand plancton sau nutrienti din apa), insa aceste specii gasite pe fundul oceanului au evoluat ca pradatori care prind si digera in mod direct prada", a mai spus Ekins.
 
El a afirmat ca multi dintre buretii recent descoperiti au fost gasiti pe fundul oceanului la adancimi cuprinse intre 2.000 si 4.000 de metri.
 
"As spune ca este cea mai mare descoperire de bureti carnivori facuta vreodata in urma unei singure expeditii", a subliniat el.
 
"Stim mai multe despre suprafata planetei Marte decat stim despre oceanele noastre, de aceea este important ca oamenii de stiinta sa continue sa exploreze abisuri", a declarat directorul executiv al Muzeului Queensland, Jim Thompson.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016