Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua editie a Targului de Produse Traditionale in curtea MADR

o-noua-editie-a-targului-de-produse-traditionale-in-curtea-madr

De aceasta data, la manifestarea care va avea loc in perioada 19-20 iulie vor fi promovate cu precadere produsele din zona Moldovei.


In week-end-ul urmator, Ministerul Agriculturii va organiza din nou in curtea institutiei un targ de produse traditioale, intr-un demers ce isi propune prezinte obiceiuri si sa promoveze produsele de calitate, reprezentative pentru toate zonele Romaniei.
 
De aceasta data, vedetele targului programat pentru perioada 19-20 iulie vor fi produsele specifice zonei Moldovei, sloganul sub care se va desfasura manifestarea fiind „Moldova lui Stefan in Bucuresti, obiceiuri si traditii stramosesti!”.
 
Pana in prezent, si-au confirmat participarea la targ peste 30 de producatori traditionali din Galati, Vrancea, Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Neamt si Vaslui, carora li se vor adauga si agricultori din judetele Arges, Brasov, Bihor, Buzau, Sibiu, Dolj, Ilfov, Prahova si Dambovita, judete care nu fac parte din regiunea Moldovei.
 
Printre vedetele acestei editii a targului se vor numara legumele si fructele de sezon precum dovlecei, rosii, castraveti, ardei, ceapa, pastai, verdeturi, vinete, caise, piersici, pepeni, visine, dar si  Magiunul de Prune Topoloveni, precum si toata gama „Topoloveana”, ce include  dulceata de afine, caise, capsune, catina, cirese negre, coacaze, visine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Zacusca de ciuperci si vinete, produse din carne si lapte din regiunea Covurlui, pastrav afumat in cobza de brad Doftana, produse din carne din zona Plescoi, paine traditionala batuta pe vatra din Ardeal, branzeturi de la Bran, miere, branzeturi si produse lactate din zona Vlasinesti, judetul Botosani, vor fi, de asemenea nelipsite de la satanduri, disponibile vizitatorilor care vor dori sa le deguste sau sa si le ia acasa.
 
Targul nu se va axa exclusiv pe produse alimentare, urmand a fi prezenti in curtea ministerului si mesteri populari care vor expune obiecte traditionale, prelucrate manual.
A devenit deja o traditie ca in fiecare a treia sambata si duminica a fiecarei luni, MADR sa organizeze asemena evenimente, scopul fiind prezentarea si promovarea traditiilor si produselor locale, specifice fiecarei zone a tarii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016