Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Oua imbogatite cu Omega 3 si carne de porc cu mai putin colesterol, proiecte drulate la IBNA Balotesti
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie si Nutritie Animala - IBNA Balotesti a creat pana in prezent 81 de retete de nutreturi combinate, concentrate proteice si premixuri, elaborate la nivel de laborator, experimentate in ferme, iar cele care au asigurat spor de productie semnificativ au fost multiplicate la nivelul fabricilor si puse la dispozitia beneficiarilor.
Conform Agerpres, institutul poate oferi sectorului agricol, pe langa activitatea de cercetare, si instruiri sistematice pentru fermieri, alcatuirea ratiilor pentru animalele de ferma, estimarea valorilor nutritive, metode de analiza a calitatii furajelor, fiind, practic, un centru informational pentru fermieri deschis oricaror colaborari.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Directorul general, Horia Grosu a precizat cu ocazia intalnirii pe care a avut-o cu ministrul Daniel Constantin ca „prin dezvoltarea unui proiect pe tema oului cu calitati de aliment functional, de exemplu proiectul Omeganutriosan, au rezultat alte patru proiecte, in care au intrat, la cererea lor, si parteneri privati, nu doar din Romania, ci si din Slovenia si Serbia. Doua proiecte au vizat calitatatea oului, respectiv obtinerea oului cu colesterol redus, iar celelalte doua se refera la imbunatatirea oului cu Omega 3 si vitamina E. Alte proiecte pe care le derulam cu parteneri privati vizeaza utilizarea sroturilor de camelina, planta folosita in industrie pentru semintele ei bogate in ulei, dar si tescovina, foarte bogate in antioxidanti, pentru imbunatatirea carnii de porc. Astfel, animalul mananca sanatos, hrana este imbunatatita si atunci si ceea ce consuma omul este mai sanatos”.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi