Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 50% din pateurile de post contin 7 aditivi sau mai multi

peste-50-din-pateurile-de-post-contin-7-aditivi-sau-mai-multi

Un studiu Infocons releva faptul ca peste 50% din pateurile de post contin 7 aditivi sau mai multi.


Infocons precizeaza ca a realizat un studiu comparativ cu privire la evolutia produselor tip pate vegetal/pasta vegetala, pe baza studiilor din 2011, 2015, 2016 si 2018. Din punct de vedere al aditivilor alimentari, acestia au fost in mod constant prezenti intr-o cantitate considerabila in produsele studiate.
 
Astfel, mai mult de 50% din produsele studiate au prezentat 7 sau mai multi aditivi pe perioada studiilor din 2015, 2016 si 2018. Singura exceptie a fost studiul din 2011, unde procentajul a fost de 25%.
 
Potrivit Infocons, 6 E-uri aveau in medie produsele in studiul din 2011, iar aceasta cifra a crescut pana la 7 in 2015 si chiar 10 in 2016. Pentru studiul din 2018, media a coborat la 8 aditivi in cazul produselor studiate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
15 este cel mai mare numar de aditivi alimentari intr-un singur produs, regasit in studiul din 2016, iar patru produse nu au avut nici un aditiv alimentar in componenta lor, 2 dintre ele fiind studiate in 2011, si celelalte 2 in 2015.
 
"Cei mai des intalniti aditivi alimentari au fost: 76,62% este procentajul produselor in care a fost gasit caragenanul (E407); 74,02% este procentajul produselor in care au fost gasiti polifosfati (E452); 67,53% este procentajul produselor in care a fost gasit monoglutamatul de sodiu (E621); 50,64% este procentajul produselor in care a fost gasit ascorbatul de sodiu (E301); 49,35% este procentajul produselor in care a fost gasit carmin (E120)", precizeaza Infocons.
 
Conform organizatiei, cele mai multe tipuri diferite de aditivi, respectiv 28, au fost gasiti in produsele din studiul pe 2016. Acestea au scazut cu 35,72%, in studiul din 2018.

Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016