Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prefectul judetului Satu Mare a participat la lansarea Campaniei "PNDR vine in satul tau"

prefectul-judetului-satu-mare-a-participat-la-lansarea-campaniei-pndr-vine-in-satul-tau

Campania "PNDR vine in satul tau" organizata de Agentia Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a ajuns si la Satu Mare. Aici, prefectul judetului, Eugen Avram, a participat saptamana trecuta la lansarea campaniei, eveniment la care au mai fost prezenti vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul general adjunct al Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) Satu Mare, Cosmin Bota, directorul Oficiului Judetean pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJDRP), stefan Veischenbacher, directorul general al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Satu Mare, Gabriel Les, precum si mai multi primari din judet.


Obiectivul principal al campaniei este cresterea indicelui de absorbtie efectiva si corecta a fondurilor nerambursabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2007-2013, in sensul cresterii gradului de acuratete si corectitudine a intocmirii cererilor de plata, precum si a cererilor de finantare. Campania este implementata sub coordonarea si implicarea directa a APDRP si se va realiza sub forma de caravana informativa, in cadrul careia o rulota va parcurge, timp de zece luni, un traseu prin intregul judet.

Prefectul a laudat initiativa organizatorilor implicati in lansarea campaniei, considerand ca aceasta actiune de a aduce informatiile la cetatean acasa prin intermediul rulotei expozitionale este foarte buna. Prefectul Eugeniu Avram a mentionat ca fondurile europene sunt o sansa reala pentru dezvoltarea nationala si implicit dezvoltarea judeteana si locala.

Totodata, prefectul i-a informat pe primari despre faptul ca judetul Satu Mare ramane in continuare sub alerta datorita mentinerii codurilor portocaliu pe raul Crasna si cod galben pe celelalte rauri din judet. De asemenea, i-a felicitat pentru modul in care au gestionat situatiile de urgenta produse de precipitatiile inregistrate in ultima luna in judet.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


La finalul intalnirii, prefectul Eugeniu Avram a participat la o sedinta de lucru cu primarii care au semnate contracte de finantare pe Masura 322 "Renovarea si dezvoltarea satelor", Masura 125 "imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii" si Masura 313 "incurajarea activitatilor turistice".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016