Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pretul graului, in cadere libera

pretul-graului-in-cadere-libera

Ieri s-a inregistrat cea mai mare cadere din ultimele doua saptamani, dupa o crestere de 3 la suta pe 22 august.


Cotatia futures a graului a scazut ieri pentru a treia sedinta consecutiva pe fondul speculatiilor potrivit carora temperaturile favorabile vor conduce la cresterea productiei in SUA si Canada, doi din cei mai mari exportatori mondiali de grau.

La Bursa de la Chicago, pretul contractului futures cu livrare in decembrie a scazut cu 1,5 la suta, pana la 5,55 dolari per bushel, cea mai mare depreciere din ultimele doua saptamani. O tendinta similara s-a inregistrat la Bursa de la Paris, unde pretul contractului futures cu livrare in noiembrie era in scadere cu 0,4 la suta, pana la 173 de euro pe tona.

Conditiile meteo in zonele de campie din SUA si Canada vor fi favorabile in luna aceasta pentru graul de primavara au apreciat analistii de la Commodity Weather Group, in timp ce precipitatiile cazute in ultima perioada in zona de sud a SUA sunt benefice pentru noile insamantari.

„Datele privind productia de grau in Dakota de Nord, Dakota de Sud si Canada continua sa fie foarte bune pentru graul de primavara”, a declarat presedintele Kluis Commodities, Alan Kluis. Acesta a mai spus ca ingrijorarile cu privire la posibilitatea ca exporturile de grau ale Ucrainei ar putea fi afectate s-au diminuat dupa ce presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a revenit asupra comentariilor sale anterioare potrivit carora armata rusa ar putea cuceri Kievul in doua saptamani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


De asemenea, saptamana trecuta International Grains Council a estimat ca productia mondiala de grau in sezonul 2014-2015 va atinge nivelul record de 713,4 milioane tone, cu 1,6 la suta mai mult decat estima in luna iulie, ca urmare a recoltelor peste asteptari din Rusia, Europa si China.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016