Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recomandari pentru fertilizarea graului din toamna

recomandari-pentru-fertilizarea-graului-din-toamna

Brand nou, nume nou, aceiasi oameni, aceleasi produse. De acum inainte Borealis LAT se numeste LAT Nitrogen acceseaza noul website pentru mai multe informatii!


Graul  necesita un aport echilibrat de nutrienti. Fertilizarea din toamna cu ingrasaminte tip NPK+S sau NP+S este absolut necesara pentru dezvoltarea optima a culturii, asa cum au demonstrat si rezultatele testarilor noastre (click aici pentru a vedea rezultatele testelor noastre).

De ce este importanta fertilizarea din toamna cu NPK+S?

In sol, fosforul si potasiul sunt adesea prezente intr-o forma greu accesibila plantelor, de aceea este recomandat sa asiguram necesarul de elemente nutritive disponibile imediat plantelor cu ajutorul ingrasamintelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri


Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...

Oferta Speciala
valabila 48h
Absorbtia eficienta a azotului(N) de catre plante este conditionata de un aport adecvat de fosfor(P) in sol.
Potasiul(K)are un rol important in reglarea activitatii stomatei, crescand astfel toleranta la perioade de stres ,lipsa de apa si la perioada de inghet din iarna.
Sulf: plantele au nevoie de sulf pentru formarea clorofilei si fotosinteza, si pentru formarea proteinelor.
Dintre toate culturile, graul reactioneaza cel mai bine la aportul de azot. Acesta este important in primul rand in formarea masei vegetative a graului, in special la inceputul infratirii si a alungirii paiului.

La graul comun, doza recomandata de azot aplicat odata cu fertilizarea din toamna este de 40-50 kg/ha s.a.
 
Cresterea eficientei fertilizarii cu ajutorul instrumentelor digitale!
 
Echipa de experti agronomi din cadrul LAT Nitrogen au dezvoltat programul de planificare a fertilizarii NutriGuide® . Aceasta este un program digital disponibil pe internet in mod gratuit , care poate gestiona cu usurinta planificarea fertilizarii culturilor din ferma. Aplicatia web pentru planificarea fertilizarii NutriGuide® calculeaza cantitatea de elemente nutritive necesare pentru culturile din ferma, va recomanda momentul optim de aplicare, cantitatea de ingrasaminte necesare si cel mai potrivit produs din gama LAT Nitrogen. 

Inregistreaza-te in mod gratuit si creeaza planul de fertilizare pentru culturile tale cu ajutorul NutriGuide®.

Produse recomandate pentru fertilizarea culturii de grau din toamna:
Complex 15/15/15+8SO3+Zn
Complex 20/10/8+12SO3
Complex 20/20/0+8SO3+Zn

Gasiti informatii despre produsele noastre  pe site-ul www.lat-nitrogen.com  si puteti intra in contact cu reprezentantii nostri accesand sectiunea, Contact.





 

Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016