Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Producatorului magiunului de Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Regale pentru alte doua produse traditionale: dulceata si zacusca
Producatorului magiunului de Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Regale si pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete Topoloveana. In cadrul unei ceremonii ce va avea loc joi, 27 octombrie, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei va inmana conducerii companiei SONIMPEX SERV COM un nou titlu de "Furnizor al Casei Regale" – de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" – toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.
Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta. Distinctia a fost inmanata de catre Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.
Ca urmare a inovarii permanente pe segmentul alimentelor functionale (benefice pentru sanatate) si diversificarii productiei din ultimul an, compania noastra va primi pentru a doua oara acest titlu pentru intreaga sa gama de dulceturi fara zahar adaugat sau conservanti, realizate dupa o reteta speciala inregistrata la OSIM sub numele de "Topoloveana", se arata intr-un comunicat de presa primit de redactia AGROROMANIA.
In gama de produse Topoloveana intra: Dulceata de capsuni, Dulceata de cirese negre, Dulceata de visine, Dulceata de afine ecologice, Dulceata de gutui, Dulceata de prune cu migdale dulci ecologice.
De asemenea, titlul mai este acordat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana", fara conservanti si fara aditivi alimentari (E-uri).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Ceremonia va avea loc, joi 27 octombrie, ora 11.30, la Palatul Elisabeta, iar amfitrion va fi Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.
Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.
Sosirea invitatilor si a presei se va face la Palatul Elisabeta (sos. Kiseleff, nr. 28 bis., Bucuresti) pana cel tarziu la ora 11.15. tinuta obligatorie.
Despre Dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti (sau alti aditivi alimentari) "Topoloveana"
In anul 2010, compania a scos pentru prima data pe piata si a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) sub marca "Topoloveana" produse unice pe piata: dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti.
Acestea au in comun tehnologia de productie: fructele sunt fierte la abur in cazane cu pereti dubli, la 68-70 grade Celsius, cu scopul de a pastra cat mai multe vitamine, minerale si fitonutrienti din conţinutul natural al fructelor. Zaharul existent in retetele de dulceata cunoscute pe piata a fost inlocuit cu siropul natural de mere. in acest fel, dulceturile "Topoloveana" sunt 100% naturale, fara adaos de zahar, E-uri sau agenti de conservare.
Despre Zacusca de vinete "Topoloveana", fara conservanti (sau alti aditivi alimentari)
Este un aliment traditional, care poate fi servit ca aperitiv sau ca garnitura pentru friptura.
Zacusca de vinete "Topoloveana" se prepara dupa o reteta traditionala din vinete si ardei care sunt coapte si apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal in cazane cu pereţi dubli, impreuna cu ceapa si morcovii. Dupa ce legumele au fost omogenizate, se adauga sucul de rosii si condimentele naturale.
La sfarsitul procesului de preparare, produsul este sterilizat. Gustul legumelor este conservat prin metoda tradiţionala de prelucrare, care ofera acestui produs o savoare deosebita, completata de continutul bogat in fibre alimentare si minerale.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura