Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania, Bulgaria, Grecia si Polonia au cei mai multi angajati in agricultura

romania-bulgaria-grecia-si-polonia-au-cei-mai-multi-angajati-in-agricultura

Un nou set de date eliberat de Eurostat ne arata ca Romania, Bulgaria, Grecia si Polonia au cei mai multi angajati in agricultura, ponderea fiind de cel putin trei ori mai mare mare fata de media UE.


In 2016, existau 232 de milioane de persoane angajate in Uniunea Europeana in urmatoarele sase sectoare economice: agricultura, silvicultura si pescuit (10,4 milioane de persoane angajate; 4,5% din totalul UE); industrie (35,6 milioane; 15,3%); constructii (14,7 milioane; 6,3%); comertul cu amanuntul si engros, activitati de servicii alimentare si cazare, comunicatii si informatii (64,4 milioane; 27,7%), servicii financiare si de asigurari, imobiliare, stiintifice si tehnice, servicii administrative si de suport (38,1 milioane; 16,4%); si administratie publica - aparare; asistenta sociala; educatie; sanatate - si alte activitati: arta, divertisment si recreere (69,1 milioane; 29,7%).
 
In industrie, zona de dezvoltare Vest din Romania avea o pondere a populatiei ocupate in acest sector de aproape trei ori mai ridicata decat media UE de 15,3%, in timp ce in constructii insula franceza Corsica, urmata de trei regiuni din sudul Marii Britanii, de Malopolskie in Polonia, de Marele Ducat al Luxemburgului si Burgenland in estul Austriei au toate o pondere a populatiei ocupate in acest sector de cel putin 50% mai ridicata decat media UE de 6,3%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
La comertul cu amanuntul si engros, activitati de servicii alimentare si cazare, comunicatii si informatii, sase regiuni sunt destinatii turistice: Notio Aigaio, Ionia Nisia si Kriti in Grecia, insulele spaniole Canare si Baleare si Algarve in Portugalia, toate avand o pondere a populatiei ocupate in acest sector de cel putin 50% mai ridicata decat media UE de 27,7%.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016