Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Romania isi pastreaza cota de pescuit la calcan si in 2014
Cota pentru calcan a Romaniei a ramas neschimbata pentru 2014, desi Comisia Europeana propusese diminuarea acesteia cu 15% si mentinerea cotei la sprot.
Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a participat luni la reuniunea Consiliului Agricultura-Pescuit, componenta pescuit, desfasurata la Bruxelles. La aceasta reuniune care se stabilesc cotele de pescuit pentru anul urmator.
"Romania a reusit mentinerea cotelor de calcan la nivelul celor din 2013, pentru a sprijini comunitatile de pescari, a caror situatie sociala este deja dificila. In acelasi timp, ne-am luat angajamentul de a promova o politica durabila de pescuit la Marea Neagra", a declarat Lucia Varga.
Comisia Europeana a apreciat eforturile sustinute ale Romaniei pentru asigurarea masurilor de monitorizare si control a pescuitului si debarcarilor de calcan, iar Romania s-a angajat sa continue activitatile de cooperare cu Bulgaria si Comisia Europeana îin vederea atingerii politicii comune de pescuit.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Ce iti promite Amazon Spatii de depozitare Recomandari de gestionare a stocurilor Piata larga Lista nelimitata de clienti DAR Cum inveti sa investesti Cum inveti sa alegi distribuitorul Ce sunt strategiile de marketing Cum alegi una potrivita pentru tine Pentru aceste intrebari si multe altele am...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Trebuie sa se tina cont de situatia speciala a bazinului Marii Negre, unde, pe langa Romania si Bulgaria, state membre ale Uniunii Europene, desfasoara activitati de pescuit si Federatia Rusa, Ucraina, Georgia si Turcia. Pentru protejarea si exploatarea durabila a resursei piscicole este necesara largirea dialogului cu aceste tari si stabilirea unor masuri similare pentru conservarea resursei pe termen lung.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News