Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania nu va primi avertisment de la CE in cazul APIA

romania-nu-va-primi-avertisment-de-la-ce-in-cazul-apia

Potrivit comisarului pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, tara noastra nu ar avea de ce sa primeasca nici un fel de avertisment din partea Comisiei Europene in cazul directorului adjunct al APIA care a fost arestat pentru coruptie.


Dacian Ciolos a fost intrebat vineri de jurnalisti, la Ciugud, daca Romania va primi vreun avertisment din partea CE in cazul dosarului APIA.
„Nu are de ce sa primeasca avertisment, pentru ca s-a identificat o problema, autoritatile judiciare din Romania au luat masurile si acum, sigur, si Comisia Europeana asteapta rezultatul anchetei pentru a vedea daca problema e izolata si daca e vorba doar de persoanele care sunt vizate acum de ancheta sau daca e o problema mai larga de frauda. Nu e problema de sistem, deci de asta nu se pune problema atentionarii legat de modul de functionare al Agentiei de Plati, pentru ca nu e o problema de sistem, de functionare a Agentiei de Plati. E vorba de anumiti responsabili sau in cazul respectiv de un responsabil la varf al unei agentii de plati”, a raspuns acesta.
 
Comisarul european si-a exprimat ingrijorarea ca un director care gestioneaza miliarde de euro poate sa faca asemena lucruri, si ca sunt oameni care ajung in astfel de pozitii si mai au si alte preocupari decat gestionarea buna a fondurilor.
„Sigur ca pe mine, personal, ma ingrijoreaza ca un director general adjunct la o agentie de plati, care gestioneaza miliarde de euro, isi permite sa faca asemenea lucruri. Sper sa fie un caz izolat si sper totodata, sa se ia masuri ca sa nu se mai ajunga ca dupa niste recrutari, care trebuie sa se faca pe baza de competente pentru astfel de posturi, sa ajunga in astfel de pozitii oameni care vad ca au alte preocupari decat buna gestiune a fondurilor. Dar, inca o data, pana in momentul de fata tratam cazul respectiv ca atare, ca un caz izolat, si asteptam sa vedem rezultatul anchetei”, a mai adaugat Ciolos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h












Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016