Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania ofera un ajutor Republicii Moldova constand in 110 tone de samanta certificata de grau

romania-ofera-un-ajutor-republicii-moldova-constand-in-110-tone-de-samanta-certificata-de-grau

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a participat in data de 27 septembrie 2012 la deschiderea Targului pentru Fermieri si Industrie Alimentara - AGRALIM si a Festivalului Naturii. Evenimentul se desfasoara in incinta Centrului Expozitional Moldova, din Iasi in perioada 27 -30 septembrie.


Cu aceasta ocazie ministrul Agriculturii a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, aprobarea unui Memorandum de catre Guvernului Romaniei prin care tara noastra va sprijini Republica Moldova cu o cantitate de 110 tone de samanta certificata de grau.

"As vrea sa va fac un anunt si am vrut sa fac acest lucru aici la Iasi pentru ca suntem mai aproape de Republica Moldova. Ieri, in sedinta de Guvern a fost aprobat un memorandum prin care Statul Roman, la solicitarea colegilor nostri din Ministerul Agriculturii din Republica Moldova este pregatit sa doneze o cantitate de 110 tone de samanta certificata de grau. Seceta, asa cum stiti, nu a afectat numai Romania in aceasta perioada. Este o problema care a afectat agricultura la nivel mondial", a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

De asemenea, ministrul Agriculturii a precizat ca a avut o discutie cu omologul sau din Republica Moldova, Vasile Bumacov, zilele trecute, si acesta din urma si-a exprimat ingrijorarea vizavi de cultura anului viitor, intrucat exista o lipsa puternica de samanta de grau certificata, pe piata din Republica Moldova.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Am avut o discutie cu domnul ministru Vasile Bumacov zilele trecute, si-a exprimat ingrijorarea vizavi de cultura anului viitor pentru ca exista o lipsa puternica pe piata din Republica Moldova de samanta de grau certificata. Am facut eforturi si vreau sa le multumesc si partenerilor agenti economici care au dorit sa faca aceste donatii catre Republica Moldova. Ieri, asa cum va spuneam, au aprobat memorandumul, suntem pregatiti in masura in care Ministerul Transporturilor ne pune la dispozitie chiar de maine mijloacele de transport, sa livram aceasta samanta catre colegi, catre agricultura din Republica Moldova", a mai adaugat ministrul Daniel Constantin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016