Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Romanii consuma de 4,4 ori mai putin lapte decat media consumului din Europa de Vest si de 2,4 ori mai putin decat media din Europa de Est.
Un studiu facut la nivel international cu privire la cantitatile de lapte consumate de locuitorii fiecarei tari, releva faptul ca romanii nu se numara printre cei mai mari consumatori de lapte, ba din contra, cantitatile consumate sunt cu mult mai mici decat cel din alte tari.
Astfel, conform studiului, romanii consuma de 4,4 ori mai putin lapte decat media consumului din Europa de Vest si de 2,4 ori mai putin decat media din Europa de Est.
La nivel european, cel mai mare consum este consemnat in tarile din Vest, consumatorii de aici considerand laptele hranitor, sanatos, o sursa buna de calciu si gustos.
Studiul considera ca relevanta produsului ar trebui mentinuta de producatori prin inovarea si dezvoltarea unor bauturi adaptate stilului de viata trepidant si in continua schimbare.
Un studiu similar a fost realizat si in 2013, aratand ca numarul consumatorilor care citesc eticheta unui produs alimentar a crescut. Astfel, 63% dintre consumatori au declarat ca doresc sa afle informatii despre ingrediente, iar 55% vor sa vada daca produsele au nutrientii necesari pentru mentinerea sanatatii.
De asemenea, multi consumatori sunt dispusi sa plateasca un pret mai mare pentru produse alimentare naturale, cu continut ridicat de fibre, cu un plus de vitamine si minerale sau fara grasimi.
Astfel, conform studiului, romanii consuma de 4,4 ori mai putin lapte decat media consumului din Europa de Vest si de 2,4 ori mai putin decat media din Europa de Est.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
La nivel european, cel mai mare consum este consemnat in tarile din Vest, consumatorii de aici considerand laptele hranitor, sanatos, o sursa buna de calciu si gustos.
Studiul considera ca relevanta produsului ar trebui mentinuta de producatori prin inovarea si dezvoltarea unor bauturi adaptate stilului de viata trepidant si in continua schimbare.
Un studiu similar a fost realizat si in 2013, aratand ca numarul consumatorilor care citesc eticheta unui produs alimentar a crescut. Astfel, 63% dintre consumatori au declarat ca doresc sa afle informatii despre ingrediente, iar 55% vor sa vada daca produsele au nutrientii necesari pentru mentinerea sanatatii.
De asemenea, multi consumatori sunt dispusi sa plateasca un pret mai mare pentru produse alimentare naturale, cu continut ridicat de fibre, cu un plus de vitamine si minerale sau fara grasimi.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News