Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii prefera produsele romanesti din supermarketuri

romanii-prefera-produsele-romanesti-din-supermarketuri

Potrivit unui studiu recent, 83,6 dintre romani prefera sa-s faca cumparaturila in supermarketuri iar 66 la suta spun ca sunt interesati de aici de produsele romanesti.


Desi spun ca prefera produsele autohtone, cumparatorii romani au pareri diferite despre ceea ce inseamna „produs romanesc”, 36% spunand ca produs romanesc este cel facut dupa o reteta romaneasca, 26,6%, ca orice produs care se fabrica in Romania, indiferent de originea ingredientelor, de nume si de brand, 21,6% considerand ca produsul romanesc este cel traditional, iar pentru 12,9% produsul romanesc fiind cel care are un nume romanesc.
 
Majoritatea romanilor, adica 65,9% cred ca produsele alimentare romanesti sunt mai bune calitativ decat cele straine, 27% sunt de parere ca acestea sunt comparabile calitativ, in timp ce doar 4,6% spun ca cele romanesti sunt mai proaste. In acelasi timp, 39,7% dintre romani afirma ca produsele alimentare romanesti sunt la fel de scumpe precum cele straine, iar 28,8% considera ca produsele autohtone sunt chiar mai scumpe.
 
Pretul continua sa fie elementul primordial in alegerea locului pentru cumparaturi (75,2%), in timp ce pentru 65,1% dintre romani criteriul principal este calitatea produselor, iar pentru 58% conteaza distanta fata de locuinta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Masura inchiderii supermarketurilor in week-end nu este apreciata de populatie, 52,6% dintre romani considerand ca aceasta ar avea ca efect cresterea cheltuielilor pentru cumparaturi, pe de-o parte, si pierderea unor locuri de munca (54,8%), pe de alta parte.
 
In plus, vor avea de suferit si producatorii de alimente perisabile (61,4%), precum si firmele de transport (57,1%). 20,2% dintre intervievati merg la cumparaturi in week-end pentru alimente, produse de igiena si de curatenie a casei, fata de 5% care cumpara de la magazinele mici, iar 11,9% din piete.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016