Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sisteme de consiliere on-line in scopul accesarii de fonduri prin PNDR

sisteme-de-consiliere-on-line-in-scopul-accesarii-de-fonduri-prin-pndr

Pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro), a fost pus in functiune un program, care poarta numele de ‚Sistem Expert’ si care sta la dispozitia tuturor celor care doresc sa acceseze fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala. Acest program ofera detalii si suport in vederea verificarii eligibilitatii investitiei propuse in scopul obtinerii de fonduri europene nerambursabile. Sistemul va fi adaptat si pentru perioada de programare financiara care urmeaza, 2014-2020.


Prin acest sistem, beneficiarii primesc toate informatiile despre un proiect si documentatia necesara pentru depunerea lui. ‚Sistemul Expert’ consta in completarea unui formular on-line, care le rezuma beneficiarilor masurile din PNDR pe care le pot accesa, investitiile eligibile, actele necesare pentru depunerea proiectului, dar si o estimare a punctajului pe care il pot obtine cu investitia propusa.
„Cei care doresc sa depuna un proiect de investitii pentru sesiunea din iunie 2013 a Masurii 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole, dedicata fermelor de familie cu dimensiuni intre 2 si 50 UDE, pot beneficia de suport on-line pe site-ul APDRP in vederea identificarii facile a investitiilor eligibile si a conditiilor de accesare. Pe langa cei care vor sa depuna un proiect de investitii, in sesiunea din iunie a Masurii 121, in acest moment ‚Sistemul Expert’ vine si in ajutorul celor care vor sa depuna proiecte de investitii prin Grupurile de Actiune Locala (GAL-uri)”, informeaza cei de la APDRP.

Tot in acelasi format on-line, in scurt timp, vor mai fi disponibile inca doua astfel de programe de consiliere on-line, ‚Tutoriale’ si ‚Simulari’, prin care beneficiarii se vor informa in mod interactiv in legatura cu tipul de intocmire a cererilor de finantare, a cererilor de plata si despre derularea proiectelor finantate prin PNDR.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h



Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016