Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stelian Fuia, inginer in Stiinte agronomice propus de PDL pentru Agricultura.

stelian-fuia-inginer-in-stiinte-agronomice-propus-de-pdl-pentru-agricultura

Deputatul PDL Stelian Fuia, propus de democrat-liberali pentru Ministerul Agriculturii, are 44 de ani, si este lider al organizatiei de Calarasi, precum si presedinte al Comisiei pentru agricultura a Camerei.


Fuia s-a nascut pe 1 ianuarie 1968 si este casatorit.

Potrivit CV-ului postat pe siteul Camerei, deputatul este inginer, absolvent al Universitatii de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Din 1999, este doctor in stiinte Agricole si a studiat marketing la Harvard B.S., specializându-se in negocieri la Universitatea din Kellog.

intre 2004-2006, Fuia a fost vicepresedinte PD - Calarasi, apoi intre 2006-2007 a fost Secretar general PD Calarasi, iar in 2007 si 2008 a fost prim-vicepresedinte PD Calarasi.

Stelian Fuia a fost deputat si intre 2007-2008, fiind ales pe mandatul vacantat prin plecare la Parlamentul European a Adinei Valean.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Fuia are si cont pe Facebook, pe care a postat si o serie de fotografii, intre care "acordarea titlului de Doctor Honoris Causa Presedinelui Academiei de stinte Agricole din China, Dr. Huqu Zhai". "Este de remarcat la ce nivel au ajuns cu cercetarea agricola fundamentala si cred ca avem multe de invatat precum si nevoie de parteneriate cu Academia de stiinte Agricole Chineze", a scris el. Deputatul PDL s-a alaturat si campaniei online, pe Facebook, "Alaturi De Presedintele Nostru".

Democrat-liberalul are si un blog, pe care a comentat inclusiv manifestatiile de la inceputul acestui an. "Aseara, am urmarit manifestatia din Bucuresti si pe participantii la aceasta. Am urmarit si celelalte demonstratii de la Cluj, Tg Mures, etc. Dincolo de remarca ca la Cluj in funtea manifestatiei se afla conducerea PNL si deputatul Uioreanu, am mai observat ceva: participantii la aceste demonstratii! Este interesant cu câta indârjire aparau sistemul medical, dealtfel vehement criticat de toata lumea. Nu se vrea schimbare si nu se vrea implicarea unor entitati private! Este interesant daca, bolnavi fiind, acesti vajnici aparatori ai sistemului medical au apelat vreodata la un stomatolog (ca doar este privat) sau la un medic de familie (care, de asemenea, este privat!)", scria Fuia, pe 14 ianuarie.

"Daca au apelat vreodata la un serviciu de ambulanta privat ori au asteptat 30 minute ambulanta publica? si apropos, in ministeriatul domnului Arafat s-a desfiintat serviciul public de ambulanta Ilfov! in prezent, cei din Ilfov, când suna la 112, primesc de ceva timp ambulante private la domiciliu!", adauga el.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016